Η ανάληψη των καθηκόντων από τον Γιώργο Μπίκα ως υπεύθυνο διαιτησίας μετά την έλευση της Επιτροπής Εξομάλυνσης έφερε και τις πρώτες ριζικές αλλαγές στους ορισμούς διαιτητών στους αγώνες για την 10η αγωνιστική της Super League.

Αρκετά είναι τα νέα πρόσωπα που θα σφυρίξουν αγωνες της Super League το προσεχές Σαββατοκύριακο ένα εξ’ αυτών τον Άρη Διαμαντόπουλο από τον ΣΔΠ Αρκαδίας που θα κάνει το ντεμπούτο του ως διαιτητής στην μεγάλη κατηγορία στον αγώνα του Παναιτωλικού με την ΑΕΛ έχοντας ως βοηθούς τους επίσης Αρκάδες Τρύφων Πετρόπουλο και Δημήτρη Βεργέτη.

Εκτός των επιλογών του για τους αγώνες της δέκατης αγωνιστικής της Super League έμειναν  οι Παππάς, Βοσκάκης, Δημητρόπουλος, Σπάθας, Αρετόπουλος και ο Δελφάκης.

Στη θέση τους ο νέος επικεφαλής της διαιτησίας όρισε αρκετά νέα πρόσωπα. Ειδικότερα, διαιτητές ορίστηκαν οι «φρέσκοι» Εμμανουήλ Σκουλάς στο Ηρακλής-Πλατανιάς, Αλέξανδρος Κατσικογιάννης στο Λεβαδειακός-Ξάνθη και Αθανάσιος Τζήλος στο Κέρκυρα-Βέροια , ενώ τέταρτοι ορίστηκαν επίσης τρία νέα πρόσωπα, οι Σέζος, Τσαμούρης και Κουτσιαύτης

Επίσης υπάρχουν και τρεις νέοι βοηθοί, οι Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Καραλής (Ηπείρου) και Νατσιόπουλος (Μακεδονίας).