Επιστροφή στις νίκες για την Φλόγα, που επικράτησε με 3-2 του Αμφίλοχου σε αγώνα που έγινε το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο της Ματαράγκας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και πέτυχαν δυο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατόρθωσαν με την λήξη του ημιχρόνου να φέρουν το ματς στα «ίσα».

Στην επανάληψη οι παίχτες της Φλόγας κυνήγησαν το γκολ της νίκης. Στο 63΄πέτυχαν γκολ με τον Πιστιόλη το οποίο όμως ακυρώθηκε από τον ρέφερι της αναμέτρησης Γκιάφη. Τελικά το «τρίποντο» ήρθε λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Αμφίλοχος  από το 63΄αγωνίσθηκε με 10 ποδοσφαιριστές  λόγο αποβολής τους Κ. Κοκώνη σε μαρκάρισμα στον Καντάνη.

 

Τα γκολ του αγώνα

4΄1-0 Μετά από κάθετη μπαλιά του Χριστόπουλου ο Πιστιόλης με πλασέ ανοίγει το σκορ για την Φλόγα

10΄ 2-0 Ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ από τον Πιστιόλη η μπάλαγια δεύτερη φορά στα δίχτυα του Αμφίλοχου

31΄2-1 Εκτέλεση κόρνερ από τον Κ. Κοκώνη, και ο Ξανθόπουλος με κοντινή προβλή μειώνει το σκορ για τον Αμφίλοχο

37΄2-2 Εκτέλεση κόρνερ από τον Κ. Κοκώνη , και ο Σ. Κοκώνης με κεφαλιά ισοφαρίζει

83΄3-2 Εκτέλεση κόρνερ από τον Καρύμπα, και ο Νταλαπέρας με κεφαλιά διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Φλόγα Παλαιομάνινας (Βαλάντης Ζώης)

Κατερινόπουλος, Μπούρος, Νταλαπέρας, Στριμμένος, Καντάνης (64΄Παναγιωτόπουλος), Νούλας Σ., Ντζιμάνης, Καρύμπας, Χριστόπουλος(62΄λ.τρ. Ψηφής), Ξευγένης, Πιστιόλης (90΄Φάτσαλης)

Αμφίλοχος(Κώστας Γιωτόπουλος)

Καρφής, Κ. Κοκώνης, Βασιλάρης, Ξανθόπουλος, Παπαστέλιος, Προβίδας (83΄Παπανίκος), Σ. Κοκώνης , Σελιμάς (57΄Ε. Κοκώνης), Γρομιτσάρης, Σαμψώνας , Στρεμμένος (83΄Κουσκούνης)