Με πολλά παράπονα από τον διαιτητή Ντζάνη και τους βοηθούς του επέστρεψε η αποστολή του Απόλλωνα Δοκιμίου, μετά την εκτός έδρας ήττα με 2-1  από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας  Παναμβρακικό Μπούκας.

Οι  υπεύθυνοι της ομάδας εκφράζουν τα παράπονα όσο αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης στο γήπεδο της Αμφιλοχίας, αμφισβητώντας της αποφάσεις του διαιτητή .

Συγκεκριμένα διαμαρτύρονται για το πρώτο γκολ του Παναμβρακικού ότι ο σκόρερ (Σαμψώνας) βρίσκονταν σε προφανή θέση οφσάιντ.

Επίσης με την έναρξη του β΄ημιχρόνου όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσιούνη από τον Θεοδωρακόπουλο, αμφισβητούν την απόφαση του διαιτητή

Για την συνέχεια κάνουν λόγο ότι κατά την διάρκεια του β΄ημιχρόνου ο βοηθός Τόλης ανέκοψε δυο επιθέσεις του Απόλλωνα ως οφσάιντ, κάτι το οποίο δεν υπήρχε

Και για το τέλος  ότι το πέναλτι που κέρδισε ο Απόλλωνας ο Κοκώνης έπρεπε να δεχθεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα(κόκκινη), κάτι το οποίο δεν έγινε.

Όσο αφορά την εξέλιξη του αγώνα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9΄ με τον Σαμψώνα. Στο 65΄ο Απ. Τσιούνης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 75΄ο Φ. Κορομηλάς με πέναλτι .

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Απόλλωνας στο 47΄είχε σουτ στο δοκάρι από τον Ν. Αθανασίου, και οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Π. Τσιούνης.

 

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Παναμβρακικός Μπούκας (Γιάννης Μακρής)

Ρόκκος, Παππάς, Κάκκος, Κοκώνης, Μπεκατώρος, Σαμψώνας, Απ.Τσιούνης , Λαγοπάτης (62′ Φίλος),Π. Τσιούνης (88′ Μπαλάφας), Καβαλλάρης (73′ Μακρής), Μούτσα
Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος)

  Θεοδωρακόπουλος, Ι. Τσακανίκας, Τζωρτζόπουλος (46′ Κοντοπάνος), Γαρούφης, Δαλαγιώργος, Χονδρογιάννης, Καρτσακλής (74′ Δάρλας),  Φ.Κορομηλάς ,Ν Αθανασίου , Γιαννακάς, Μανουσάκης