Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν σήμερα το απόγευμα ο Α.Ο. Ρηγανά και ο ΠΑΟΚ Καλυβίων, σε ένα δυνατό παιχνίδι όπου και οι δυο αντίπαλοι προσπάθησαν και πιέσαν εντός του αγωνιστικού χώρου για να πετύχουν κάποιο γκολ, όμως στο τέλος  μοιράστηκαν βαθμούς  και εντυπώσεις στο χωμάτινο ξηρό γήπεδο της ομάδας των Εργατικών Κατοικιών.

Από τους γηπεδούχους ο δραστήριος Μικρόπουλος είχε κάποιες προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία, όμως δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Οι καλυβιώτες χωρίς να υστερήσουν είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα. Θα μπορούσαν όμως επιθετικά να δημιουργήσουν περισσότερες φάσεις, όμως τελικά η ισοπαλία που απέσπασαν μάλλον τους άφησε ικανοποιημένους άμα τη λήξει της αναμέτρησης.

Φάσεις:

20΄ Σουτ του Ζαχαράκη η μπάλα βγήκε άουτ

30΄ Ο Μουχάνης σούταρε όμως μπλόκαρε ο Σαμαράς

35΄ Σουτ του Λιούλιου για τους φιλοξενούμενους, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Σπυρόπουλου.

65΄ Σουτ του Μικρόπουλου, η μπάλα πέρασε αουτ από το κάθετο δοκάρι

70΄ Παράλληλη σέντρα του Αυγέρη προς την μεγάλη περιοχή, το πλασέ που επεχείρισε ο Βελέντζας πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

75΄ Εντός της μεγάλης περιοχής ωραίο δυνατό σουτ του Κωστή όμως η μπάλα προσέκρουσε στον συμπαίκτη του Κοκώνη και βγήκε άουτ

Α.Ο. Ρηγανά (Θεόδωρος Μουχάνης)

Σπυρόπουλος, Στεργίου, Κοσυφαρίνης, Μπαρτσιώκας, Μπριάνης, Σταματελόπουλος, Κωστής, Π. Μουχάνης (92΄Τσάμης), Κοκώνης, Μικρόπουλος, Αριστόπουλος (89΄Βαίτσας)

ΠΑΟΚ Καλυβίων (Θεόδωρος Βαϊνάς)

Σαμαράς, Λιούλιος, Βαϊνάς, Μυλωνάς, Νταλαπέρας, Γαντζούδης, Βελέντζας (85΄Παναγιωτόπουλος), Μπλάνης, Ζαχαράκης, Αυγέρης, Κουκογιάννης

 

http://kalyvia.gr/