Ήθελαν , προσπάθησαν, πάλεψαν, αλλά αποδείχτηκαν άστοχοι οι παίχτες της Αναγέννησης και της Φλόγας στο αγώνα που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο θέρμο(0-0).

Σε ένα ματς που ανά διαστήματα έπεφτε δυνατή βροχή ,και δυσκόλευε της προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών, οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν της  ευκαιρίες που δημιούργησαν, και έμειναν στο 0-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα , δημιούργησαν ευκαιρίες δίχως όμως να κατορθώσουν να παραβιάσουν την εστία του Διαμαντή.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον αγώνα , και είχαν και μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 78΄με κεφαλιά του Νάκου όπου η μπάλα βρήκε το δοκάρι, και στην συνέχεια  …κόλλησε στην γραμμή του τέρματος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αναγέννηση Θέρμου  τελείωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του Γιαννοκώστα στο 79΄.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Καλαμάρη που είχε σαν βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Κακατσίδη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Θέρμου (Τάκης Τσιάκαλος)

Μπαλάφας, Δ. Καλλιακμάνης, Αριστόπουλος, Ξανθόπουλος, Κουρσάρης, Τσοπανάς, Σπυριλιώτης, Κυτούγιας, Ευθυμίου(83΄Κούκος), Γιαννοκώστας, Μαραγιάννης(20΄Πάντης )

Φλόγα Παλαιομάνινας (Βάλάντης, Ζώης)

Διαμαντής, Μπούρος(46΄Γκουτσέλης), Νταλαπέρας, Παναγιωτόπουλος, Ντζιμάνης, Καντάνης, Ξευγένης, Σ. Νούλας, Πιστιόλης, Καρύμπας(46΄Νάκος), Χριστόπουλος