Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του ΑΟΑ έκανε ο Νάσος Γκρέκας

Ο νεαρός guard αναφέρθηκε στην εμφάνιση της προηγούμενης Κυριακής με το Στρατώνι και τόνισε ότι οι παίκτες της ομάδας μας την αφήνουν πίσω και είναι έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα στο παιχνίδι με την Ασπίδα Ξάνθης της Κυριακή στις 4 στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νάσος Γκρέκας:

Νάσο ποια θεωρείς ότι ήταν τα αίτια της ήττας από το Στρατώνι;
Νομίζω ότι από την αρχή ήμασταν “εκτός παιχνιδιού”. Δεν είχαμε συγκέντρωση και όπως ανέφερε και ο κόουτς κάναμε μια κακή εμφάνιση και είχαμε ένα αποτέλεσμα που μας στοιχίζει στην πορεία του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς Μυριούνης ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την ήττα. Θεωρείς ότι αυτό ισχύει 100% ή υπήρχε ευθύνη και σε σας;
Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Ήταν μια άσχημη στιγμή και θα προσπαθήσουμε να την ξεπεράσουμε. Όλοι μαζί νικάμε και όλοι μαζί χάνουμε. Έτσι γίνεται σε μια ομάδα. Δε μπορεί η ευθύνη να βαρύνει μόνο τον προπονητή μας στην ήττα.

Σας αφήνει μια επιπλέον πικρία η ήττα που ήρθε, γιατί ήταν θεωρητικά μια ομάδα στα “μέτρα” σας;
Αυτό εννοείται. Εμείς θέλαμε τη νίκη και πιστεύαμε ότι μπορούμε να την πάρουμε. Ήταν μια κακή μέρα, όμως δεν το βάζουμε κάτω. Προχωράμε και συνεχίζουμε τη δουλειά όπως κάνουμε από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε.

Για τον πρόσεχη σας αντίπαλο την Ασπίδα Ξάνθης τι γνωρίζετε;
Είναι μια καλή ομάδα και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε αυτά που θα μας πει ο προπονητής μας, να μπούμε από την αρχή δυνατά και να μην αφήσουμε περιθώρια στην αντίπαλό μας να σκεφτεί ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Μπροστά στον κόσμο μας θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.

Θεωρείς πως υπάρχει η περίπτωση να μπείτε λίγο “μουδιασμένοι” ή έχετε αφήσει πίσω το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής;
Ένα κακό αποτέλεσμα σίγουρα επηρεάζει. Πιστεύω όμως ότι έχουμε χαρακτήρα, δε θα σκεφτούμε τι έγινε και θα μπούμε αποφασισμένοι να κάνουμε το 5 – 3 που είναι το ζητούμενο στο επόμενο παιχνίδι.

Τι περιμένετε από τον κόσμο στο παιχνίδι της Κυριακής;
Τους περιμένουμε για μία ακόμα Κυριακή να γεμίσουν το κλειστό. Τους θέλουμε δίπλα μας για να μας βοηθήσουν να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Και εμείς θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους.