Επεισόδια και βιαιοπραγίες μερίδας  οπαδών σε βάρος παικτών του ΠΑΟΚ και του προπονητή Θ. Βαινά

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολλές φάσεις και ευκαιρίες,  χωρίς όμως τελικό νικητή, διεξήχθη το απόγευμα ανάμεσα στη Δόξα Καινουρίου και τον ΠΑΟΚ Καλυβίων, αφού οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1, αλλά το παιχνίδι με το σφύριγμα της λήξης του στο γήπεδο Παντάνασσας αμαυρώθηκε από τα επεισόδια και τις βιαιοπραγίες μερίδας οπαδών σε βάρος παικτών και του προπονητή του ΠΑΟΚ, Θεόδωρου Βαινά, την ώρα που κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια.

Όπως δήλωσε ο Θ. Βαινάς, όταν τελείωσε ο αγώνας και συνομιλούσε με παίκτη της Δόξας, δέχτηκε αναίτια επίθεση και γρονθοκοπήθηκε από μερίδα οπαδών, χωρίς όπως αναφέρει να δοθεί η παραμικρή αφορμή από τον ίδιο και τους παίκτες του. Η σύρραξη εντός γηπέδου και στην είσοδο των αποδυτηρίων συνεχίστηκε για 20 περίπου λεπτά, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση με απειλητικούς φραστικούς χαρακτηρισμούς και σωματική βία.

Μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ Καλυβίων που ήταν στο γήπεδο δήλωσαν σοκαρισμένα από την συμπεριφορά κάποιων ανεγκέφαλων και καταδικάζουν τέτοιου είδους αρνητικά φαινόμενα.

Οι αντίπαλες ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο γήπεδο της Παντάνασσας. Το γκολ της Δόξας Καινουρίου ήρθε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου από κοντινή κεφαλιά του Μπισμπίκη και ο ΠΑΟΚ Καλυβίων ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με γκολ του δραστήριου Παναγιωτόπουλου.

Φάσεις και γκολ

25΄ ΓΚΟΛ Ο Κωνσταντίνου εκτελεί κόρνερ και ο Μπισμπίκης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίκτια του Σαμαρά

35΄ Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Βαινάς με γυριστή κεφαλιά τροφοδοτεί τον Καγκαρά, το σουτ του οποίου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

65΄ Σουτ του Παναγιωτόπουλου μπλόκαρε ο Πριτσούλης.

70΄Ο Ζαχαράκης πραγματοποιεί δυνατό σουτ το οποίο κατέληξε σταην αγκαλιά του τερματοφύλακα Πριτσούλη.

72΄Από λάθος των αμυντικών, ο Παναγιωτόπουλος βγήκε μόνος μπροστά αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει τον Πριτσούλη.

77΄ Ατομική ενέργεια του Παναγιωτόπουλου μέσα στην περιοχή που προσπάθησε να ντριπλάρει και ο Αγγελής από πίσω τον ανατρέπει, ενώ οι φιλοξενούμενοι  ζήτησαν πέναλτι.

82΄ Ο Μπλάνης σε διεκδίκηση της μπάλας, κάνει φάουλ σε αμυντικό και ο διαιτητής Ντζάνης τον απέβαλλε με κόκκινη κάρτα διότι διαμαρτυρήθηκε έντονα στον επόπτη.

85΄ ΓΚΟΛ Κόρνερ του Αυγέρη από δεξιά, ο Νταλαπέρας διεκδίκησε στον αέρα την μπάλα από τον τερματοφύλακα Πριτσούλη ο οποίος δεν την συγκράτησε και ο επερχόμενος Παναγιωτόπουλος απο κοντά πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.

87΄Ωραία ενέργεια του Ζαχαράκη από πλάγια αριστερά της περιοχής, όμως η σέντρα σουτ που έκανε βγήκε μόλις αουτ από το κάθετο δοκάρι.

ΠΑΟΚ Καλυβίων (Θεόδωρος Βαϊνάς)

Σαμαράς, Πατσαούρας (46΄Παναγιωτόπουλος), Μυλωνάς, Νταλαπέρας, Λιούλιος, Γαντζούδης, Βαϊνάς, Καγκαράς, Μπλάνης, Ζαχαράκης, Αυγέρης

ΠΑΟ-ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Νίκος Μπόλης)

Πριτσούλης, Α. Αυγέρης, Κωνσταντίνου, Μπισμπίκης, Αγγελής, Ντίνος (54΄Καπαντζάς), Γιώτης, Σοροβός (46΄ Ασημακόπουλος), Κουτσολάμπρος (82΄ Νταλάκος), Τζωρτζόπουλος, Πολένγκα

http://kalyvia.gr/