Η φλόγα νίκησε με 3-0 στο γήπεδο της Ματαράγκας τον Απόλλωνα Δοκιμίου, και έκανε άλλο ένα βήμα για μια καλή φετινή πορεία.

Αντίθετα με τους αντιπάλους τους (Απόλλων Δοκιμίου) που στην συνέχεια του πρωταθλήματος πρέπει να αναζητήσουν βαθμούς για  παραμονή στην κατηγορία.

Η Φλόγα λοιπόν πήρε το «τρίποντο», με απλό στρωτό ποδόσφαιρο και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο αντίπαλος τελείωσε την αναμέτρηση με εννέα παίχτες.

Στο ξεκίνημα του αγώνα και οι δυο ομάδες αναζητούσαν το γκολ που θα τους δώσει αυτοπεποίθηση για την αναμέτρηση. Η φλόγα προηγήθηκε στο 33΄, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν άτυχοι από την στιγμή που… άγγιξαν στο φινάλε του ημιχρόνου  την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Φ. Κορομηλά βρήκε το δοκάρι του Διαμαντή.

Στο Β΄ημίχρονο η Φλόγα εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε και πήρε ένα εύκολο τρίποντο.

Στο 63΄αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Ν. Αθανασίου, και στο 73΄ο Ι. Τσακανίκας με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να τελειώσουν με εννέα παίχτες τον αγώνα.

 

Τα γκολ του αγώνα

33΄1-0 Μετά από μπαλιά του Ξευγένη ο Πιστιόλης με πλασέ ανοίγει το σκορ για την Φλόγα

74΄ 2-0 Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Καρύμπα η μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρακόπουλου

83΄3-0 έξυπνη μπαλιά του Χριστόπουλου, και ο Ξευγένης με διαγώνιο σουτ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Φλόγα Παλαιομάνινας (Βαλάντης Ζώης)

Διαμαντής, Βουτσέλης, (83΄Μπούρος), Νταλαπέρας, Π. Παναγιωτόπουλος (67΄Στριμμένος), Ντζιμάνης, Καντάνης, Ξευγένης, Σ. Νούλας (67΄Καρύμπας), Πιστιόλης, Νάκος, Χριστόπουλος

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος)

Θεοδωρακόπουλος, Ι. Τσακανίκας, Τζωρτζόπουλος, (68΄Γιαννακάς), Γαρούφης, Δαλαγιώργος, Χονδρογιάννης (55΄Κοντοπάνος), Καρτσακλής, Φ. Κορομηλάς, Αρκουμάνης, Χρ. Κορομηλάς (55΄Κοτρότσος), Ν. Αθανασίου