Επιβλητικός και καταιγιστικός ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Παναμβρακικός Μπούκας και συνέτριψε τον τοπικό Αχελώο Αγγελοκάστρου με 5-0.

Η ομάδα του Γιάννη Μακρή ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα πετυχαίνοντας τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της αναμέτρησης στο πρώτο ημίχρονο. Εκμεταλλεύτηκε δε , και την ισοπαλία του Ναυπακτιακού στο Αντίρριο ξεφεύγοντας έξι βαθμούς από της υπόλοιπες ομάδες που τον ακολουθούν.

 

Τα γκολ του αγώνα

15΄ 0-1 Δυνατό σουτ ο Π. Τσούνης η μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσιλίκα.

22΄  0-2 Πέναλτι για τον Παναμβρακικό μετά από ανατροπή του Κουτρουλή στον Απ. Τσούνη. Εύστοχη εκτέλεση από τον Απ. Τσούνη .

28΄0-3 Σέντρα του Παππά και ο Α. Καβαλλάρης με σουτ πετυχαίνει το τρίτο γκολ για την ομάδα του

38΄0-4 Κάθετη μπαλιά του Καβαλλάρη, ο Π. Τσούνης τετατέτ κάνει το σουτ  και πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα ο Σαμψώνας πετυχαίνει ένα ακόμη γκολ για την ομάδα του

72΄0-5 Μετά από μπαλιά του Απ. Τσούνη ο Μούτσα  με σουτ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

Καλή ήταν η διαιτησία του Καλαμάρη με βοηθούς τους Κωσταρά και Κολοσιώνη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αχελώος Αγγελοκάστρου (Γιώργος Ζήκος)

Τσιλίκας, Κουτρουλής, Αθανασάκης(63΄Καπώνης), Μπέτσικας(46΄Πελεκάνος), Αλεξάκης, Μπακογιάννης, Σαγάνας, Λ. Ζαλοκώστας, Καραλής(46΄Κ. Ρουσογιάννης), Συσοβίτης , Ε. Ζαλοκώστας

Παναμβρακικός Μπούκας ( Γιάννης Μακρής)

Ρόκκος, Παππάς, Κάκος(53΄Φίλος), Κοκώνης, Μπεκατώρος, Σαμψώνας(62΄Κιρόσιμος), Α. Τσιούνης(67΄Κ. Καβαλλάρης), Λαγοπάτης, Π. Τσιούνης, Α. Καβαλλάρης, Μούτσα.