Σε συνέντευξή του ο  έμπειρος παίκτης  αναφέρθηκε στον τελευταίο αγώνα με την Ασπίδα Ξάνθης, το προσεχές παιχνίδι με τον Α.Σ. Καρδίτσας, τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή και την παρουσία του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θεοδόσης Γκόβας:

Θεοδόση στο παιχνίδι με την Ασπίδα Ξάνθης πετύχατε μια δύσκολη νίκη. Θεωρείς ότι αυτό συνέβη επειδή μπήκατε επηρεασμένοι από την ήττα στο Στρατώνι ή γιατί η αντίπαλός σας ήταν μια πολύ καλή ομάδα;
Σε αυτό το παιχνίδι δε μπήκαμε καλά. Δώσαμε το δικαίωμα στην ομάδα της Ξάνθης να κάνει το παιχνίδι της και σε αυτές τις περιπτώσεις ο αντίπαλος παίρνει ψυχολογία και κάνει δύσκολο το έργο σου. Εμείς όμως δείξαμε ότι και με τη βοήθεια του κόσμου που γέμισε το γήπεδο, φτάσαμε στη νίκη.

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη τι σημαίνει για σας;
Θεωρώ ότι δεν πρέπει να σταθούμε στο ότι ανατρέψαμε εις βάρος μας σκορ. Μετράει μόνο η νίκη. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε πολύ στις προπονήσεις και να εμφανιστούμε καλύτεροι, γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δίνουμε τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα.

Την Κυριακή αντιμετωπίζετε εκτός έδρας τον Α.Σ. Καρδίτσας. Τι γνωρίζετε για τον προσεχή σας αντίπαλο;
Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Αν δούμε και τα τελευταία αποτελέσματα καταλαβαίνουμε ότι είναι σε ανοδική πορεία και σίγουρα μέσα στην έδρα της θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Εμείς στα τελευταία παιχνίδια δεν ήμασταν τόσο καλοί και θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και θα ανέβει η ψυχολογία μας για τη συνέχεια του “μαραθωνίου”.

Ποιο θεωρείς ότι θα είναι το “κλειδί” για τη νίκη;
Η συγκέντρωση και ο ρυθμός που θα έχουμε στο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και μέσα σε ένα γεμάτο γήπεδο να μπορέσουμε να αντισταθούμε στην πίεση.

Πως κρίνεις τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή και πως βλέπεις γενικά το πρωτάθλημα;
Όσον αφορά τη βαθμολογική μας συγκομιδή θεωρώ ότι μπορούσαμε να έχουμε πάρει δύο ακόμα παιχνίδια, αυτά κόντρα σε ΧΑΝΘ και Στρατώνι και να είμαστε ψηλότερα. Όσο για το πρωτάθλημα θα το χαρακτήριζα “αλλοπρόσαλλο” με αποτελέσματα που προκαλούν έκπληξη κάθε εβδομάδα. Εμείς σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα δεν πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν οι αντίπαλοί μας. Θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση, να πετυχαίνουμε νίκες και στο τέλος θα κάνουμε “ταμείο”.

Για την παρουσία του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια τι έχεις να πεις;
Η παρουσία του κόσμου είναι εκπληκτική. Και θέλω εκ μέρους όλης της ομάδας να ευχαριστήσω τον κόσμο που γεμίζει κάθε Κυριακή το κλειστό του ΔΑΚ. Είναι ο 6ος παίκτης μας και μας βοηθάει πολύ.