Η διαφορά των δυο βαθμών που  χώριζε της  ομάδες πριν την έναρξη της αναμέτρησης  έδειχνε  ότι θα γίνονταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από δυο ομάδες που θέλουν την άνοδο στην Α΄κατηγορία.

Η Θύελλα με πειστική και συνάμα εμφατική εμφάνιση επικράτησε δίκαια με 2-1 της Δόξας  Καινουρίου στο ντέρμπι των ομάδων που διεκδικούν άνοδο στην Α΄κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, και κατάφεραν ένα λεπτό πριν την λήξη της αναμέτρησης να πετύχουν το νικητήριο γκολ, και να παραμείνουν στην πρώτη προνομιούχο θέση.

Πρωταγωνιστής και σκόρερ ήταν ο Κώστας Ζαπαντιώτης που  με δυο προσωπικά τέρματα έδωσε στους γηπεδούχους τους τρείς βαθμούς της νίκης σε αγώνα που έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα.

Τα γκολ του αγώνα

16΄1-0 Εκτέλεση κόρνερ από τον Ταταράκη και ο Ζαπαντιώτης με κεφαλιά ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους

60΄1-1 Εκπληκτικό γκολ από μακρινή απόσταση για τους φιλοξενούμενους με σκόρερ τον Τζωρτζόπουλο που έστειλε την μπάλα στο «γάμα» της εστίας!!!

89΄2-1 Μετά από θαυμάσια μπαλιά από τον Λάμπο στην πλάτη της άμυνας του Καινουρίου ο Ζαπαντιώτης με «άψογο» πλασέ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα μέσα σε αποθέωση παιχτών και φιλάθλων για την Θύελλα!!

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσαμπάς με βοηθούς τους Κασσαβέτη και Κορδολαίμη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Θύελλα Αγίου Ανδρέα (Δημήτρης Λώλος)

Μόσχος, Ευαγγελόπουλος, Α. Τσιντζέλης, Νταραντούμης, Μ. Τσιντζέλης, Λίλας, Ταταράκης(Α. Λάμπος), Ζήσης  (71΄Κρανιάς), Τασούλης(90΄Αναγνωστόπουλος), Τσάμης, Ζαπαντιώτης

ΠΑΟ ΔΟΞΑ Καινουρίου (Νίκος Μπόλης)

Πριτσούλης(15΄λ.τρ. Κόκκαλης), Αυγέρης, Κωνσταντίνου, Μπισμπίκης, Μπαρδάκης(51΄Μπόλης), Ντίνος, Γιώτης, Κολοβός(46΄Σοροβός), Καγιάντζας, Τζωρτζόπουλος, Πολέγκα