Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια εναντίων της Ξάνθης πέτυχαν τα τμήματα υποδομών του Παναιτωλικού σε αγώνες που έγιναν το Σάββατο το πρωί στο Εμιλέον.

Συγκεκριμένα για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας Κ20 , η ομάδα του Παναιτωλικού νίκησε την αντίστοιχη της Ξάνθης με 3-2. Με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και η Κ17 επί της Ξάνθης.

Η ομάδα Κ15 προτίμησε να πετύχει ένα …γκολ παραπάνω και να νικήσει με 4-2 την αντίστοιχη της Ξάνθης !!

Αναλυτικά οι αγώνες:

Η Κ20 επικράτησε με 3-2, κάνοντας την ολική ανατροπή, καθώς η Ξάνθη προηγήθηκε 0-2 στο ημίχρονο, παρότι ο Παναιτωλικός είχε πολύ καλή απόδοση. Ο Τασιούλης στο 58′ μείωσε και στο 70′ ο Μιχάι ισοφάρισε. Η νίκη ήρθε με γκολ του Γκασούκα στο 78′. Αγωνίστηκαν οι: Κουσιάδης, Πριόνας, Γιαννιώτης Δ., Μιχάι, Παρράς (87′ Παναγιωτίδης), Τσιγγάρας, Χριστογιάννης, Νταλακούρας, Τασιούλης (62′ Γεωργούσης), Βουτσίτσεβιτς (73′ Μανωλάκης), Γκασούκας.

 

Η ομάδα Κ17 νίκησε με το ίδιο σκορ την πρωτοπόρο του ομίλου Ξάνθη. Προηγήθηκε με πέναλτι του Ντόβα στο 17′ και ο ίδιος με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 48′. Η Ξάνθη μείωσε πέντε λεπτά αργότερα, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν ανώτερος και πέτυχε τρίτο γκολ με τον Καββαδία στο 69′, ενώ έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν τη διαφορά στο ένα τέρμα στο 77′. Αγωνίστηκαν οι: Καλαντζής, Ντόβας, Θώδης, Μπακαδήμας, Ζότα, Τσιαντής (89′ Σκόνδρας), Πατίλας (70′ Αλομπισάντ), Καββαδίας, Βασίλακας (83′ Κοτοφώλης), Κοτρώτσος (88′ Μαντζανάς), Πανταζής (67′ Λιάβας).

 

Η ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού επικράτησε με σκορ 4-2 της αντίστοιχης της Ξάνθης και βρίσκεται σταθερά στη 2η θέση της βαθμολογίας. Ο Κωνσταντόπουλος άνοιξε το σκορ στο 7′ και ο Θεοτοκάτος έκανε το 2-0 στο 14′. Η Ξάνθη μείωσε με τον Κάφαλη και ισοφάρισε με τον Κοτόπουλο. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας με γκολ του Θεοτοκάτου στο 71′ και του Νταλιάνη στο 84′, πήρε τη νίκη. Αγωνίστηκαν οι: Καρβέλης, Κωνσταντόπουλος (57′ Παλιάτσας), Γιάκος, Καταρέλος, Σκιαδάς, Θεοτοκάτος, Αγρογιάννης (47′ Νταλιάνης), Ζοτάι (62′ Γιαννακόπουλος), Ντούλιας (80′ Ντάβανος), Μπελεβώνης, Καρατσώλης (51′ Φραγκούλης).