Ξεμένει από στόπερ… Για τουλάχιστον 1,5 μήνα θα χάσει τον Σισοκό η Βέροια, καθώς ο Αφρικανός διαπιστώθηκε τελικά πως έχει πρόβλημα στον μηνίσκο και πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση.

Αυτή θα γίνει σε μία εβδομάδα καθώς πρέπει πρώτα να υποχωρήσει η φλεγμονή. Στη Βέροια γνώριζαν από το καλοκαίρι πως ο συγκεκριμένος παίκτης έχει θέμα με το γόνατό του, απλώς το πολύ καλό μυϊκό του σύστημα… έσωζε την κατάσταση έως τώρα.

Αναμφίβολα η συγκεκριμένη απουσία είναι σημαντική και ειδκά αν αναλογιστεί κανείς πως έχει τεθεί στο περιθώριο από τον Θωμά Γράφα ο Μαραγκός. Μένει να φανεί εάν θα κάνει πίσω ο προπονητής της «Βασίλισσας του Βορρά» αν και η αρχική του πρόθεση είναι να συνεχίσει να τον αφήνει εκτός. Υπάρχουν οι Καλί, Μελίσσης και Ασίγμπα, μπορεί να καλύψει τη θέση, αν χρειαστεί, και ο Μαλόν και κάπως έτσι ίσως βγει έως τον Ιανουάριο.

Από εκεί και πέρα, αρκετές θα είναι οι αλλαγές στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και μέσα σε αυτές δεν αποκλείεται να βγει και το διαζύγιο με τον Ναβαλόφσκι. Ο Γεωργιανός, παρεμπιπτόντως, δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, το οποίο είναι καθοριστικό για να ξεκολλήσει η Βέροια από τον πάτο της βαθμολογίας. Τέλος, εκτός παραμένει ο Τομάς, ενώ αμφίβολος είναι ο Παπαδόπουλος και ο Κάλβο.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ