Την εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα συνεχίζει ο Παναμβρακικός Μπούκας. Η ομάδα του Γιάννη Μακρή πέρασε ποιο εύκολα από ότι θα περίμενε και από το γήπεδο της Ματαράγκας, όπου χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα της Φλόγας, και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς και μάλιστα χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας του νομού μας.

Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά στο ξεκινημά του!!. Οι πάιχτες του Παναμβρακικού μπήκαν δυνατά στο γήπεδο, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αμυντικών της Φλόγας, πετυχαίνοντας δυο γρήγορα γκολ στα πρώτα οχτώ λεπτά και ένα ακόμη με την συμπλήρωση του μισάωρου!!

Στην συνέχεια η Φλόγα προσπάθησε να αντιδράσει, μείωσε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, είχε και δοκάρι στο 45΄με τον Πιστιόλη, αλλά στην επανάληψη δεν κατάφερε να αξιοποιήσει της ευκαιρίες που είχε

%cf%86%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1

 

Τα γκολ του αγώνα

5΄0-1 Εκτέλεση φάουλ από τον Μακρή, λανθασμένη απόκρουση των αμυντικών της Φλόγας, γίνεται κάτοχος ο Π. Τσιούνης, που κάνει την σέντρα από τα δεξιά και ο Α. Καβαλάρης με κοντινό πλασέ ανοίγει το σκορ για την ομάδα του

8΄0-2 Σέντρα από τα δεξιά του Π. Τσιούνη, και ο Μούτσα με κοντινό σουτ διπλασιάζει τα τέρματα για τον Παναμβρακικό

32΄Πέναλτι για τους φιλοξενούμενους . Ο Καβαλλάρης βρέθηκε απέναντι από τον Διαμάντη κάνει ο σουτ , ο τερματοφύλακας της Φλόγας αποκρούει την μπάλα , και στην συνέχεια να καταλήγει στο χέρι του Γκουτσέλη , με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι.

33΄0-3 Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Απ. Τσιούνη

40΄1-3 Σέντρα του Γκουτσέλη από τα δεξιά με τον Πιστιόλη να γίνεται κάτοχος της μπάλας και με κοντινό πλασέ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκιάφης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Φλόγα Παλαιομάνινας (Βαλάντης Ζώης)

Διαμάντης, Γκουτσέλης (72΄ Μπούρος), Νταλαπέρας, Στριμένος, Ντζιμάνης, Καντάνης, Ξευγένης (79΄ Φάτσαλης), Χριστόπουλος, Πιστιόλης, Νάκος, Καρύμπας (28΄ Νούλας Σ.).

Παναμβρακικός Μπούκας  (Γιάννης Μακρής)

 Ρόκκος, Παππάς, Κάκκος, Κοκώνης, Μπεκατώρος, Σαμψώνας, Τσιούνης Α., Μακρής, Τσιούνης Π. (67΄ Λαγοπάτης), Καβαλλάρης Α. (82΄ Μπαλάφας), Τζουλιάνο Μούτσα (88΄ Κυρόσιμος).