Η Θύελλα δεν έκανε την Κυριακή στο ΔΑΚ Αγρινίου κάτι διαφορετικό από αυτό που μας έχει συνηθίσει……

Πέτυχε σε αυτό το γήπεδο (που πρέπει οι άνθρωποι της ομάδας να το θεωρούν «γούρικο»), την τρίτη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα με ανατροπή , και εκμεταλλεύτηκε την ήττα της ΑΕΚ, στην Ποταμούλα σκαρφαλώνοντας  εκ νέου στην κορυφή της Β΄ κατηγορίας του 2ο ομίλου.

Μετά τον Αστέρα Καμαρούλας, και την ΑΕΚ Αγ. Κων/ νου, στο ΔΑΚ Αγρινίου, ήρθε η σειρά του ΠΑΟ Αγρινίου να γνωρίσει την ήττα με το ευρύ 4-1.

Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ των γηπεδούχων. Η θύελλα ισοφάρισε άμεσα  και στο β΄ημίχρονο με 3 γκολ σε διάστημα 9 λεπτών πήρε το σημαντικό «τρίποντο» και το φινάλε του πρώτου γύρου ,  βρήκε την ομάδα της Μακρυνείας μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ΠΑΟ Αγρινίου τελείωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές, εξαιτίας της αποβολής του Παπαθανάση Θ.

Τα γκολ του αγώνα

15΄1-0 Ο Υφαντής σε καλή θέση μέσα στην περιοχή της Θύελλας με αριστερό πλασέ ανοίγει το σκορ για τον ΠΑΟ

17΄1-1 Μετά από κάθετη μπαλιά του Ζήση , ο Τσάμης, με σουτ έξω από την περιοχή ισοφαρίζει

50΄1-2 Εκτέλεση κόρνερ από τον Ταταράκη, η κεφαλιά του Λίλα καταλήγει στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του

53΄1-3 Σέντρα του Ευαγγελόπουλου από τα αριστερά και ο Λάμπος Αθ. Π.,με σουτ στην κίνηση πετυχαίνει ένα ακόμη γκολ για την Θύελλα

59΄1-4 Ο Τασόύλης ανατρέπεται μέσα στην περιοχή του ΠΑΟ και ο διαιτητής της αναμέτρησης σφυρίζει το πέναλτι. Ο Ζαπαντιώτης με εύστοχη εκτέλεση διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στυλιαράς

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΠΑΟ Αγρινίου(Βασίλης Βασιλόπουλος)

Καραβασίλης, Καλογεράκης, Στεφανίδης, Γκουρνέλος Χ.Χ, Ζαφείρης, Γκουρνέλος Χ.Σ, Τσιτσιβός, Υφαντής(59΄Παπαβασιλείου), Γκουρνέλος Θ., Παπαθανάσης Δ., Παπαθανάσης Θ.

Θύελλα Αγίου Ανδρέα (Δημήτρης Λώλος)

Μόσχος, Ευαγγελόπουλος, Τσιντζέλης Α., Νταραντούμης, Τσιντζέλης Μ.(34΄λ.τρ. Τασούλης), Λίλας, Ζαπαντιώτης Κ.(68΄Κρανιάς), Ζαπαντιώτης Χ., Ταταράκης(76΄Αγγέλης), Τσάμης, Λάμπος Αθ.