Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Γιώργος Κούσας και μίλησε για το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή, τονίζοντας ότι ο Ημίθεος θα έρθει να παίξει κλειστά.

 

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Και οι δυο δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, βρισκόμαστε χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Ηρακλής θα έρθει να παίξει κλειστά. Εμείς προερχόμαστε από αρνητικά αποτελέσματα και θέλουμε το τρίποντο, καθώς έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Ο Ηρακλής είναι επικίνδυνος, έχει πολλούς νέους παίκτες στο ρόστερ του και μπορεί να σου κάνει τη ζημιά στις αντεπιθέσεις. Εμείς θα παίξουμε πιο επιθετικά και πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι. Με μία νίκη πλησιάζεις τα πλέι οφ και με μία ήττα τον υποβιβασμό. Από εδώ κι πέρα πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και με τη βοήθεια του κόσμου μας πιστεύω ότι θα πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει.

 

Για το γεγονός ότι δεν έχει χάσει λεπτό φέτος: «Είναι πολύ καλό αυτό, δεν έχω τραυματισμούς και προσπαθώ να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου. Δεν αλλάζω εύκολα ομάδες, όταν το κλίμα είναι καλό και με το σύλλογο και με τον κόσμο».

 

Μάκος: «Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι, έχει αλλάξει ο Ηρακλής»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη σέντρα» μίλησε ο Γρηγόρης Μάκος.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας: «Θα μπορούσαν να είμαστε καλύτερα. Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχουμε κακά αποτέλεσμα. Εύχομαι αυτό να είναι μια κοιλιά, όπως κάνουν οι ομάδες συνήθως, και να πάμε ακόμη καλύτερα μέσα στην επόμενη χρονιά».

 

Για τον Ηρακλή: «Φέτος, όπως έχω ξαναπεί, όλες οι ομάδες είναι να ικανές να χάσουν και να κερδίσουν οπουδήποτε. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει οτι ο Ηρακλής θα μπορούσε να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα. Με την αλλαγή του προπονητή, άλλαξε η ψυχολογία. Εμείς ερχόμαστε από την ισοπαλία στη Βέροια. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε βαθμούς».

 

Για το ποιο στοιχείο θα πρέπει να προσέξουν στο παιχνίδι του Ηρακλή: «Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι στάνταρ. Ο κ. Παντελίδης τους έχει κάνει πιο ομάδα και έχει την ψυχολογία υπέρ του. Το θετικό είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό και συγκεντρωμένο παιχνίδι. Και οι δυο θα προσπαθήσουν να μην δεχτούν γκολ γιατί θα είναι δύσκολο να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα».