Ματσάρα  (φωτογραφία από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου)για τους λάτρεις της τακτικής και των προσεγγίσεων του αθλήματος, ήταν το σημερινό στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα , που εκτός της Θύελλας που επικράτησε με το …χορταστικό 5-2 του Αστέρα Καμαρούλας,  βρήκε νικητή και το ποδόσφαιρο!!

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν μια ακόμη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της κατηγορίας και ξεκίνησαν με το «δεξί» τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Με την δύναμη της έδρας λοιπόν οι παίχτες του Αγίου Ανδρέα  ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους , και στην συνέχεια αν και δέχθηκαν γρήγορα την ισοφάριση εντούτοις συνέχισαν την επιθετικές προσπάθειες και πήραν μια πολύτιμη νίκη, μια νίκη παραμονής στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο δύσκολο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας τους 2ου ομίλου.

Επτά γκολ ένα δοκάρι (στο 26΄για την Θύελλα με τον Λίλα), συνθέτουν την εικόνα του αγώνα, σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πλούσιο θέαμα….

Τα γκολ του αγώνα

4΄  1-0  Σέντρα από τα δεξιά από τον Αλ. Τσιντζέλη και ο Ζαπαντιώτης από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα

28΄ 1-1 Από τα αριστερά ο Σαλαγιάννης με σου αιφνιδιάζει τον Μόσχο και ισοφαρίζει γα τους φιλοξενούμενους

30΄2-1 Εκτέλεση φάουλ από τον Τασούλη και ο Γκορόγιας στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα με κεφαλιά την στέλνει στα δίχτυα της ομάδα του

34΄3-1 Ο Ζαπαντιώτης «κλέβει» την μπάλα από τους αμυντικούς του Αστέρα και με κοντινό πλασέ πετυχαίνει ένα ακόμη γκολ για την Θύελλα

46΄4-1 Θαυμάσια μπαλιά του Τσάμη , ο Τασούλης  από κοντά πετυχαίνει το τέταρτο γκολ της Θύελλας

53΄ 5-1 Ο Τασούλης δίνει έξοχη πάσα στον Λάμπο ο οποίος μέσα σκοράρει μέσα σε αποθέωση!!!

72΄5-2 Εκτέλεση φάουλ από τον Σαλαγιάννη , ο Κωστακιώτης διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιωτόπουλος με βοηθούς τους Λαθύρη και Μπουκουβάλα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Θύελλα Αγίου Ανδρέα (Δημήτρης Λώλος)

Μόσχος, Ευαγγελόπουλος(67΄Αγγέλης), Τσιντζέλης Α., Κωστόπουλος(62΄Αναγνωστόπουλος), Νταραντούμης, Λίλα, Λάμπος, Ζήσης, Τασούλης, Τσάμης, Ζαπαντιώτης(56΄Κρανιάς)

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Γκοργκολης, Κοντός (31΄Λαίνας), Σαλαγιάννης, Γκορόγιας, Δανιάς, Κακαρούνας, Καραπιπέρης, Ζωγράφος, Καπέλης(61΄Παναγωτόπουλος), Βαγενάς(73΄Αθανασόπουλος), Κωστακιώτης