Επίδειξη δύναμης από τον Παναμβρακικό ο οποίος συνέτριψε με 6-1 την Θύελλα Παραβόλας!!!, και έδειξε για ένα ακόμη παιχνίδι ότι δίκαια συγκαταλέγεται  στα φαβορί για την άνοδο.

Εξαιρετικά εύκολο ήταν το απόγευμα για την ομάδα της Μπούκας , που έχοντας ως σκόρερ τους αδερφούς Τσιούνη οι οποίοι  πέτυχαν 5 γκολ , ήρθε η νίκη απέναντι σε μια ομάδα που αν και προηγήθηκε στο σκορ εντούτοις υπέκυψε στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 27΄με τον Κούση . Δέκα  λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τον Παναμβρακικό ,με σουτ  του Α. Τσούνη, ο οποίος  στο 39΄έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και στο 41΄ο Π. Τσιούνης πέτυχε το τρίτο γκολ του Παναμβρακικού.

Στην επανάληψη η ποιότητα των παιχτών του Παναμβρακικού ήταν τέτοια που δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να σηκώσουν κεφάλι. Με άλλα 2 γκολ στο 54΄και στο 75΄με τον Π. Τσιούνη και ένα αυτογκόλ του Ρόκκου στο 66΄διαμορφώθηκε το επιβλητικό 1-6!!

Διαιτητής ήταν ο Γκιάφης με βοηθούς τους Καλαμπόκη και Βαλλιάνο

Θύελλα Παραβόλας (Ανδρέας Κονδύλης)

Βασιλόπουλος, Μπλέτσας,Κόκκαλης, Ρόκος, Ταμπάκης, Τσιμπούκας, Ρεπανίδας, Ζιώγας, Σταμάτης Ε., Κούσης, Λιάρος

Παναμβρακικός Μπούκας (Γιάννης Μακρής)

 Ρόκκος,Μπαλάφας (30’ Παππάς),Κάκκος, Μούτσα, Μακρής (55΄Κυρόσιμος), Τσιούνης Π, Καβαλλάρης, Λαγοπάτης ,(70΄Καβαλλάρης Κ.), Τσιούνης Α. Κοκώνης, Μπεκατώρος