Στο αγαπημένο της γήπεδο (ΔΑΚ Αγρινίου μετράει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια) η Θύελλα πέτυχε μια ακόμη νίκη, αυτή την φορά επί του Αστέρα Αγρινίου με 2-0 και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στους φιλάθλους της που ακολούθησαν την ομάδα σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι.

Ήταν ένα ουσιαστικό και μεστό παιχνίδι για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας της β΄ κατηγορίας. Η εικόνα των νικητών δεν ήταν σπουδαία. Ήταν αυτή που συνηθίζουμε να λέμε «επαγγελματική νίκη». Έκαναν τα βασικά οι πάιχτες του Δημήτρη Λώλου. Πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, είχαν ευκαιρίες για περισσότερα, και μάλιστα αστόχησαν και σε δυο εκτελέσεις πέναλτι!!

Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα. Με μόλις 12 ποδοσφαιριστές, και πολλές και σημαντικές απουσίες, και δίχως προπονητή στον πάγκο (χρέη έκανε ο Πάνος Τσάμης ), προσπάθησαν σε αρκετά σημεία του αγώνα (κυρίως στο β΄ημίχρονο)ν απειλήσουν την εστία του Μόσχου δίχως όμως να τα καταφέρουν.

%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%b8%cf%85%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1-3

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα

8΄Σέντρα από τα αριστερά από τον Ευαγγελόπουλο, κεφαλιά του Τσάμη Ι. ελάχιστα άουτ

25΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τασούλη αποκρούει ο Πεσλής

26΄Πέναλτι για την Θύελλα, μετά από ανατροπή του Τσιάκαλου στον Ευαγγελόπουλο. Εκτελεστής ο Ζαπαντιώτης αλλά ο Πεσλής αποκρούει ….

44΄0-1 Αντεπίθεση για την Θύελλα με τον Ζαπαντιώτη να βρίσκει σε καλή θέση μέσα στην περιοχή τον Τασούλη που με όμορφο πλασέ ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους

50΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Τασούλη , κοντινή κεφαλιά του Νταραντούμη άουτ

55΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Δ. Τσάμη , θαυμάσια κεφαλιά από τον Βασιλείου απομακρύνουν οι αμυντικοί της Θύελλας πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα

60΄Σουτ του Τασούλη από καλή θέση ελάχιστα άουτ

62΄Δυνατό σουτ από τον Ξανθόπουλο, ο Μόσχος με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει την μπάλα

74΄ Ο Τασούλης σε καλή θέση απέναντι στο Πεσλή κάνει άσχημο πλασέ….

80΄0-2 Μετά από σέντρα του Ευαγγελόπουλου ο Ζαπαντιώτης με κοντινή προβολή πετυχαίνει το δεύτερο γκολ για την ομάδα του

84΄Πέναλτι για την Θύελλα όταν σε σουτ του Ζαπαντιώτη βρίσκει στο χέρι του Τσιάκαλου. Στην φάση αυτή αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο αμυντικός του Αστέρα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τσάμης Ι., αλλά ο Πεσλής πέφτει στην αριστερή γωνιά του απομακρύνοντας την μπάλα!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θεοφίλης με βοηθούς τους Λύσσαρη και Ροδάτο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Αγρινίου (Πάνος Τσάμης)

Πεσλής , Καδούλας, Παπαϊωάννου(87΄Κατσαρής), Βασιλείου, Τσιάκαλος, Παπαθανάσης, Κουτσικάκης, Ξανθόπουλος, Παπαθανάσης, Τσάμης Δ., Σπυρόπουλος

Θύελλα Αγίου Ανδρέα(Δημήτρης Λώλος)

Μόσχος, Ευαγγελόπουλος, Τσιντζέλης Α., Λίλας, Νταραντούμης, Ζήσης, Λάμπος (63΄Τσιντζέλης  Μ.), Ταταράκης(80΄Κρανιάς), Τασούλης, Τσάμης Ι, Ζαπαντιώτης(87΄Αγγέλης)