Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ειδικά στο πρώτο μέρος, η ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου με καλή τακτική, ειδικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής, κέρδισε τελικά με 2-0 τον ΠΑΟΚ Καλυβίων, ο οποίος παρά το γρήγορο γκολ που δέχτηκε πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, είχε δυο δοκάρια που του ¨στέρησαν¨ κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι.

Φάσεις και γκολ

1΄ΓΚΟΛ Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Μακρής πραγματοποιεί ψιλοκρεμαστό σουτ απο 30 μέτρα, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα της εστίας του Σαμαρά.

25΄ Από κοντά  ο Ζιάκας χάνει την ευκαιρία να πλασσάρει τον τερματοφύλακα και στη συνέχεια ο Σαμαράς μπλόκαρε με σωστή επέμβαση.

50΄Σουτ του Καγκαρά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι.

54΄Κοντινό σουτ του 9 απέκρουσε στη συνέχεια ο Σαμαράς.

62΄Σουτ του Βελέντζα έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ.

85΄Μετά από εκτέλεση φάουλ του Αυγέρη, η μπάλα έφθασε στον Κ. Στρατόπουλο, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε με δύναμη και βρήκε το κάθετο αριστερό δοκάρι, ενώ στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Γκιάφη,Τσιλίκα και Χουλιάρα.

86΄ΓΚΟΛ Γρήγορη αντεπίθεση με τον Ζιάκα απο πλάγια αριστερά της μεγάλης περιοχής, επιχείρησε σουτ το οποίο κατέληξε στην εστία του Σαμαρά

 

ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου (Απ. Μπαλντούμας)

Μπαλάσκας, Καρδαράς, Χολιασμένος, Κολοβάκης, Ροδίτης, Μάντογλου, Κ. Νικολόπουλος (88΄Σκλαπάνης), Αντωνόπουλος (89΄Γράψας), Ζιάκκας, Μακρής, Ι. Νικολόπουλος (81΄Πελέκης)

ΠΑΟΚ Καλυβίων

Σαμαράς, Λιούλιος, Πατσαούρας, Μυλωνάς, Νταλαπέρας, Καγκαράς, Βελέντζας (81΄Κ. Στρατόπουλος), Γαντζούδης, Ζαχαράκης, Αυγέρης, Κουκογιάννης (61΄Παναγιωτόπουλος)

 kalyvia.gr