Με το βαθμό της ισοπαλίας μπορούσε να φύγει από το Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό ο Παναιτωλικό, όπως συμφώνησαν οι Τσοκάνης και Μύγας, μιλώντας στην κάμερα του novasports και στον Διονύση Στρούμπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Τσοκάνη: 

«Είναι άδικο για την ομάδα όπως ήρθε η ήττα, όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια και αν κόντρα στον Ολυμπιακό δεν κάνει κάνεις γκολ τις φάσεις που θα έχεις, θα έχεις πρόβλημα.

Δεχθήκαμε μεγάλη πίεση μετά το 0-1, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε κάτι, δεν τα καταφέραμε και κοιτάμε τη συνέχεια. Βάσει της εικόνας μας, είναι άδικο που δεν πήραμε κάτι, είναι οδηγός για τη συνέχεια».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μύγα:

«Μπήκαμε πολύ καλά στο ματς, μπορούσαμε να προηγηθούμε και στο πρώτο ημίχρονο. Σκοράραμε στο δεύτερο, ξέραμε πως θα μας πιέσει ο Ολυμπιακός και τελικά δεχθήκαμε τρία γκολ.

Αξίζαμε το βαθμό της ισοπαλίας, ήμασταν πολύ καλοί απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι, παίξαμε πολύ καλά σήμερα, πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλύτερα στο μέλλον. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε κάτι θετικό από το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε στο β’ γύρο».