Δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο  στην Α΄ κατηγορία έγινε το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα.

Αντίπαλοι η πρωτοπόρος Θύελλα Αγίου Ανδρέα με την ΑΕΚ Αγ. Κων/ νου(φοτο από τον αγώνα του πρώτου γύρου) Το τελικό 1-1 αντικατοπτρίζει της προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο , σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν .

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα η διαφορά των δυο ομάδων παραμένει στους τρείς βαθμούς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Θύελλα τελείωσε τον αγώνα με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Τσάμη, ενώ η ΑΕΚ με τον Μακρή σημάδεψε το «δοκάρι»  σε εκτέλεση πέναλτι λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα

Πάντως οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται στο ρέφερι της αναμέτρησης (Τσοπλάκος), για της αποφάσεις του, σε καθοριστικά σημεία του αγώνα , και κυρίως για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Τσάμης…

Τα γκολ του αγώνα

36΄0-1 Μετά από κάθετη μπαλιά του Μακρή ο Ζιάκκας με σουτ ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ

75΄1-1 Εκτέλεση κόρνερ από τον Τασούλη και ο Νταραντούμης με κεφαλιά διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής ήταν ο Τσοπλάκος με βοηθούς τους Κολοσιώνη και Κακατσίδη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Θύελλα Αγίου Ανδρέα (Δημήτρης Λώλος)

 Λυκογεώργος, Τσιντζέλης Α., Ευαγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Νταραντούμης, Λίλας (65΄ Κρανιάς), Λάμπος (46΄ Ζήσης), Ταταράκης (86΄ Σταύρου), Τασούλης, Τσάμης, Ζαπαντιώτης.

ΑΕΚ Αγίου Κων/ νου (Αποστόλης Μπαλτούμας)

 Μπαλάσκας, Καρδαράς, Χολιασμένος, Τσιαμπούλας, Κατσιμπίνης, Μαντόγλου, Νικολόπουλος Κ., Αντωνόπουλος, Ζιάκκας, Μακρής (87΄ Πελέκης), Νικολόπουλος Ι.