Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο άσος του Παναιτωλικού, Γρηγόρης Μάκος.

Ο 29χρονος μέσος μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι ο Δικέφαλος έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο από τους «μεγάλους» αλλά και ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες του έχουν απομείνει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει πάρει την πρόκριση: «Τυπικά ο ΠΑΟΚ έχει πάρει ένα μεγάλο προβάδισμα. Έχει ένα καλό σκορ για τον επαναληπτικό. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν θα κυνηγήσουμε το δεύτερο παιχνίδι γιατί όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες δεν έχεις να χάσεις τίποτα παραμόνο να κερδίσεις. Μας αδικεί το σκορ, ήμασταν ανταγωνιστικοί θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο αλλά όταν δεν είσαι προσεκτικός με τις μεγάλες ομάδες, που θα πρέπει να είσαι 200% προσεκτικός, να μην δεχτείς γκολ».

Για το πώς είδε τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ περνά κάποια δικά του προβλήματα και καλείται να βρει λύση για τη θέση του Ροντρίγκες. Είναι μεγάλη ομάδα και έχει ένα ποιοτικό και πλήρες ρόστερ. Υπάρχουν επιλογές».

Για το πάθος που έδειξε στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟΚ: «Ήταν ένας αγωνιστικός χώρος καλύτερος σε σχέση με το περσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δείξαμε και οι δύο ομάδες πάθος. Υπήρχε το ανάλογο πάθος από τον ΠΑΟΚ που λόγω ποιότητας δεν το περιμένεις από τις μεγάλες ομάδες αλλά δεν με εξέπληξε που όσοι αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ δεν αψήφησαν το παιχνίδι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο: «Από τις μεγάλες ομάδες ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση. Η ΑΕΚ ψάχνει να βρει τα πατήματα της και ο Παναθηναϊκός με έναν νέο προπονητή ψάχνει και εκείνος τα δικά του. Αλλά στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα. Θεωρώ όμως ότι υπάρχουν ομάδες που είναι ψηλά όπως ο Πανιώνιος, η Ξάνθη, ο ΠΑΣ και εκείνες προσπαθούν να διεκδικήσουν κάτι. Έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί αλλά αν δεν μπορεί να παίξουν καλή μπάλα τέτοιες ομάδες, τότε κρίμα τα λεφτά».