Η αλήθεια είναι ότι όσοι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου βρέθηκαν το Σάββατο στο γήπεδο της Παραβόλας  ευχαριστήθηκαν γκολ και θέαμα. Από δυο ομάδες που έπαιξαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα ανοιχτό ποδόσφαιρο , δίχως σκοπιμότητες , με κυρίαρχο σκοπό να  φύγουν νικητές από το γήπεδο.

Στην ουσία οι φιλοξενούμενοι  ήταν καλύτεροι, νίκησαν δίκαια απέναντι σε έναν αντίπαλο που όταν έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές παραδόθηκε …..

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16΄με εκτέλεση πέναλτι από τον Ταμπάκη. Στην συνέχεια οι πάιχτες της Φλόγας αντέδρασαν ισοφάρισαν στο 45΄με τον Νάκο, και στην επανάληψη με γκολ του Λίτσου στο 50΄πήραν προβάδισμα στο σκορ.

Στο 57΄ο Νάκος πέτυχε το τρίτο γκολ της Φλόγας, και στο 79΄ο Νούλας με εκτέλεση φάουλ κάνει το 1-4 δίνοντας  διαστάσεις θριάμβου!!!.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ταμπάκη στο 80΄ για να ακολουθήσουν άλλα δυο γκολ για τους φιλοξενούμενους με τον Πιστιόλη στο 82΄και τον Ψηφή στο 90΄διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα..

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δυο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές (αποβλήθηκαν οι Ρόκκος και Χριστόπουλος).

 

Διαιτητής ήταν ο Κέκελος με βοηθούς τους Κωσταρά και Κουτρομάνο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Θύελλα Παραβόλας (Ανδρέας Κονδύλης)

Ανδριόπουλος, Ρόκκος, Ντζάλας (61′ Ζώγας), Ξανθόπουλος, Ταμπάκης, Τσιμπούκας, Μπλέτσας, Κόκκαλης, Σταμάτης, Κούσης, Σπυριλιώτης (46′ λ.τ. Ρεπανίδας)
Φλόγα Παλαιομάνινας (Βαλάντης Ζώης)

Κατερινόπουλος, Νταλαπέρας, Στρεμμένος Χ., Στριμμένος Π., Ντζιμάνης, Καντάνης (58′ Παναγιωτόπουλος Π.), Χριστόπουλος, Νούλας, Ξευγένης (46′ Πιστιόλης), Νάκος, Λίτσος (70′ Ψηφής)