Μετά το ματς στο Αγρίνιο οι Μάκος και Μαρκόβσκι τόνισαν πως η ομάδα τους κόντρα στην ΑΕΚ είχε πάθος και θέληση για τη νίκη και τα κατάφερε κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Αναλυτικά:

Μάκος: «Το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου κόντρα σε μία ομάδα που με βοήθησε πολύ, σήμερα ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, σήμερα αποδείξαμε ότι αδικούμε τους εαυτούς μας και η ομάδα δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί. Σήμερα το παιχνίδι ήθελε πάθος και δύναμη και νομίζω τα είχαμε. Στο τρίτο γκολ έχω μείνει κανονικά πίσω και μου φωνάζουν να ανέβω και όπως και στο πρώτο μου γκολ με άκουσε ο συμπαίκτης μου, ο Ρόσα, κατάφερε να με βρει, την τσίμπησα και πέτυχα το γκολ που μας έδωσε τη νίκη. Συνήθως λέμε ότι όταν βλέπουμε ομάδες να κάνουν ανατροπές αν ήμασταν εμείς δεν θα τα καταφέρναμε, αλλά σήμερα δώσαμε όλα τα ψυχικά μας αποθέματα. Έχουμε πολύ καλό αγωνιστικό χώρο αλλά έβρεχε πάρα πολύ, παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο και μέχρι να ξεφύγουμε απ’ τις επικίνδυνες θέσεις θα παίζουμε έτσι για να γλυτώσουμε τα χειρότερα. Έγινε μια πολύ καλή αλλαγή και μας βοήθησε για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Εμάς μας βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος. Σίγουρα αφιερώνω τα γκολ στην οικογένειά μου, γιατί δεν μου έχουν έρθει όλα όπως τα ήθελα αλλά έτσι είναι στο ποδόσφαιρο, τους ευχαριστώ για τη στήριξή τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που δίνω νίκη σε ομάδα μου, πρώτα απ’ όλα σκέφτηκα την γυναίκα μου και το παιδί μου στην κερκίδα».

Μαρκόβσκι: «Ο Κος Νταλακούρας μας βοήθησε πάρα πολύ επειδή είχαμε απ’ το τελευταίο ματς μία βαριά ήττα στην Τρίπολη, είχαμε μόλις τρεις μέρες, έγιναν κάποιες αλλαγές στην ομάδα, προσπάθησε από την πρώτη μέρα, είχε μόλις μία, να μας βοηθήσει να έχουμε ψυχολογία και από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι και το καταφέραμε να αλλάξουμε το κλίμα που ήταν βαρύ. Στο δεύτερο μέρος κάναμε μία υπερπροσπάθεια, είχαμε ζωντάνια, ήμασταν ένα και αυτό μας έφερε μία τεράστια νίκη που θα μας δώσει μεγάλη δύναμη γα τη συνέχεια. Στο ημίχρονο που πήγαμε στα αποδυτήρια, είπαμε ό,τι και να γίνει να δώσουμε τα πάντα και δεν θα φύγουμε απ’ το γήπεδο με άδεια χέρια. Ισοφαρίσαμε γρήγορα και μετά είχαμε και τη δυνατότητα και το πάθος για να το γυρίσουμε. Είναι μεγάλη επιτυχία ειδικά με όλα όσα έχουν γίνει το 2017 και αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο στη συνέχεια και σήμερα ένας πολύ σημαντικός παράγοντας ήταν ο κόσμος. Μας βοήθησε πολύ, έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Το παιχνίδι σήμερα ήταν για μαχητές και μετά για ποδοσφαιριστές. Δεν παιζόταν τόσο εύκολα μπάλα, όταν κάτι το θες πάρα πολύ τότε παίρνεις νίκες και με μεγαλύτερους αντιπάλους. Η ΑΕΚ έχει τεράστιους παίκτες, με ποιότητα αλλά εμείς είχαμε πάθος και θέληση και αυτά μας οδήγησαν στη νίκη».