Ισόπαλη ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Νέων Κ20 του Πανιωνίου και του Παναιτωλικού, στο παιχνίδι που έγινε το πρωί του Σαββάτου, στο γήπεδο (…) Γλυφάδας, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της  Super League.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν «άσφαιρο», με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους, με τον Πανιώνιο να χάνει και δύο κλασικές για γκολ.

Όλα τα γκολ μπήκαν στην επανάληψη. Οι Αγρινιώτες αιφνιδίασαν τους κυανέρυθρους με δύο γρήγορα γκολ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και προηγήθηκαν με 2-0. Ωστόσο δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τη νίκη. Ο Πανιώνιος αντέδρασε σχετικά γρήγορα μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσια, ισοφαρίζοντας σε 2-2, με αποτέλεσμα τα καναρίνια να πάρουν μόνο το βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές τους, στην επιστροφή τους στο Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 47′ με τον Γκασούκα και ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα (49’), ήταν αυτός ο οποίος σημείωσε και το 0-2. Ο Πανιώνιος μείωσε αρχικά στο 67′ (με τον συνήθη ύποπτο) Αντωνακόπουλο, και έφθασε στη  ισοφάριση στο 69′ με αυτογκόλ, όταν ο Αποστόλου σέντραρε και ένας αμυντικός του Παναιτωλικού στην προσπάθειά του να διώξει, την έστειλε στο βάθος της εστίας του Σταματόπουλου, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-2.

Το ματς στα επόμενα λεπτά άνοιξε, με ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη και για τις δύο ομάδες, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι, μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Αστράς, Βλάχος, Σταμίρης (52′ Μπέτσας), Μητσογιάννης, Σταυρόπουλος, Αρσενίδης, Γλυνός, Δημητρόπουλος (52′ Ματσαδές), Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης, Αποστόλου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιώργος Ταράσης): Σταματόπουλος, Πριόνας, Παρράς, Μιχάι, Μαλής, Παναγιωτίδης, Τσιγγάρας, Γεωργούσης (70′ Χριστογιάννης), Ηλ. Γιαννιώτης (88′ Δ. Γιαννιώτης), Βακράκος (65′ Καββαδίας), Γκασούκας.

 

 

ΑΡΧΙΚΗ