Ο μαθητής κέρδισε τον δάσκαλο την πρώτη φορά… Πριν λίγα χρόνια ο Μάκης Χάβος είχε παίκτη του τον Βλάνταν Ίβιτς και την Πέμπτη (26/1) κλήθηκε να τον αντιμετωπίσει για πρώτη φορά ως αντίπαλο προπονητή.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με άνεση 4-1 τον Παναιτωλικό, όμως, ο προπονητής των Αγρινιωτών στη συνέντευξη Τύπου είπε ότι το παιχνίδι της Κυριακής (29/1), όταν οι δύο ομάδες παίζουν αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, θα είναι εντελώς διαφορετικό.

Αρχικά σχολίασε για τον αγώνα: «Το σκορ του πρώτου παιχνιδιού δεν άφηνε περιθώρια για εμάς, καθώς έδινε σαφές προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Μέχρι το 40’ προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τόσο πιο μακριά μπορούσε από τη μεγάλη μας περιοχή.

Δεχθήκαμε δυο φθηνά γκολ, από αδράνειες δικές μας, με αποτέλεσμα κάπου εκεί να τελειώσουν όλα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Βλάνταν Ίβιτς και συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνει. Ο ΠΑΟΚ παίζει καλό, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο να κρατάς υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι σου όταν δίνεις διαδοχικά παιχνίδια».

Όσο για το ματς των δύο ομάδων που ακολουθεί, είπε: «Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι άλλο παιχνίδι. Έχω τρεις μέρες στην ομάδα, τρεις προπονήσεις, αλλά την Κυριακή θα είναι άλλο παιχνίδι».