Εργάτης του ποδοσφαίρου για πολλά χρόνια ο Παναγιώτης Δήμος . Από την εποχή που αγωνίζονταν στο Παναιτωλικό το δαντελένιο «11» που με την ταχύτητά του άφηνε πίσω του κάθε αντίπαλο, μέχρι και σήμερα που βρίσκεται στον πάγκο του Πανοχθιακού και προσπαθεί με της γνώσεις του για το ποδόσφαιρο να δημιουργήσει μια ομάδα ανταγωνιστική που έχει στόχο την είσοδο στα πλέι-οφ για την πολυπόθητη άνοδο στην Α΄κατηγορία του νομού μας.

Σε δηλώσεις του στο Agriniogoal.gr μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλή Αστακού , έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν,  τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι τα πλέι-οφ, ενώ αναφέρθηκε και στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την νίκη επί του αήττητου μέχρι την Κυριακή Ηρακλή Αστακού ;

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, εντούτοις η ομάδα ανταποκρίθηκε στις δυσκολίες με πολύ καλή απόδοση, κυρίως στο β΄ημίχρονο πήραμε τους τρείς βαθμούς της νίκης και παραμείναμε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Επίσης θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την  πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν απέναντι στον αήττητο μέχρι την Κυριακή Ηρακλή Αστακού.

Δήμος Πανος

Για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας του 3ου ομίλου ;

Νομίζω ότι ο Ηρακλής Αστακού δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου. Έχει μια καλή ομάδα με σταθερότητα σε όλα τα παιχνίδια. Όσο αφορά την δεύτερη θα γίνει μεγάλη μάχη μεταξύ Πανοχθιακού και Αλυζιακού Μύτικα, και  ελπίζω να βρεθούμε στα μπαράζ, για να διεκδικήσουμε την άνοδο, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Για της 4 συνεχόμενες νίκες και την δεύτερη θέση της βαθμολογίας ;

Έγιναν διορθωτικές κινήσεις στον Πανοχθιακό στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αποκτήθηκαν  3 ποδοσφαιριστές που μας βοήθησαν αρκετά στα τελευταία 4 παιχνίδια, με αποτέλεσμα να έχουμε ισάριθμες νίκες και να φτάσουμε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Επίσης είναι πολύ δύσκολο να αγωνιζόμαστε Σάββατο , εξαιτίας των ποδοσφαιριστών που δεν μπορούν να δώσουν το παρών. Με αίτημα μας στην ΕΠΣΑ κατορθώσαμε οι αγώνες μας να γίνονται Κυριακή, δηλώνουμε όλοι παρόντες , και έρχονται τα θετικά αποτελέσματα.

Είμαι ευχαριστημένος από το υπάρχον ρόστερ και νομίζω ότι θα βρεθούμε στα πλέι-οφ για να δώσουμε την μεγάλη μάχη για την πολυπόθητη άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του Πανοχθιακού στην Α΄ κατηγορία.

Για την βοήθεια που υπάρχει  στην ομάδα  ;

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια σε μια δύσκολη περίοδο να εξασφαλιστούν τα χρήματα για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στο πρωτάθλημα. Είμαστε όλοι μια οικογένεια  σαν σύλλογος και βοηθάμε την ομάδα.

Για τα επόμενα 4 τελευταία παιχνίδια του Πανοχθιακού ;

Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Την Κυριακή αγωνιζόμαστε στην Κατούνα , σε μια δύσκολη έδρα με τους γηπεδούχους να θέλουν την νίκη. Αν κατορθώσουμε και ανταποκριθούμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη. Είναι κρίσιμα και καθοριστικά όλα τα παιχνίδια, τα 3 από τα οποία είναι μακριά από την έδρα μας.

Για την ομάδα του Παναιτωλικού ;

Ο Παναιτωλικός θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Πέρασα όμορφες στιγμές από την στιγμή που αγωνίστηκα στην καλύτερη ομάδα της περιοχής μου. Ο Παναιτωλικός θα παραμένει με άνεση  κάθε χρόνο στην Σούπερ Λίγκα , και ελπίζω να αγωνισθεί και στην Ευρώπη!