OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με έγγραφη δήλωση ο παράγοντας της Φλόγας Νίκος Χολέβας τοποθετείται σχετικά με την απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής , που του καταλογίζει απόπειρα επηρεασμού διαιτητή.

Έγγραφη δήλωση:

Όλοι στον ποδοσφαιρικό χώρο της Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο παρακολουθήσαμε όσα έγιναν στη Ναύπακτο στον αγώνα του Αστέρα με την Α.Ε. Μεσολογγίου στις 21-1-2017. Αυτά τα ντροπιαστικά γεγονότα για το ποδόσφαιρο μαwς με πετροπόλεμο, τραυματισμούς, σπάσιμο τζαμιών και αδυναμία της αστυνομίας να αντιμετωπίσει και να ελέγξει την κατάσταση δεν άγγιξαν κανέναν υπεύθυνο και κατέληξαν στην ουσία σε ατιμωρησία όπως περίμεναν οι περισσότεροι.

Σε αντιπερισπασμό όλων αυτών απευθύνουν προς το πρόσωπό μου μομφή για δήθεν επηρεασμό διαιτητών. Ο ισχυρισμός αυτός είναι ψευδής και συκοφαντικός. Ουδέποτε επιχείρησα να επηρεάσω οποιονδήποτε, άλλωστε βρίσκομαι στον χώρο αυτό πάνω από 30 χρόνια και όλοι γνωρίζουν την κρυστάλλινη πορεία μου.

Όλες αυτές οι μεθοδεύσεις απευθύνονται στο πρόσωπό μου γιατί, πρώτον, ήμουν υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ στις τελευταίες εκλογές και δεύτερον γιατί η ομάδα μου η Φλόγα ζήτησε να γίνει διαχειριστικός έλεγχος στην ΕΠΣ από τις αρμόδιες επιτροπές της ΕΠΟ μετά τις γνωστές δημόσιες καταγγελίες του πρώην γενικού γραμματέα της ΕΠΣ κ. Λαγούδη.

Δεν μπορείτε κύριοι να παίζετε με το όνομά μου. Γι’ αυτή σας την ενέργεια θα λογοδοτήσετε στα αρμόδια όργανα, ήδη κατατίθεται μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή αποζημίωσης το αποτέλεσμα της οποίας θα δοθεί στα ερασιτεχνικά σωματεία του νομού μας.

Σαν ομάδα είμαστε έντονα προβληματισμένοι για όσα έχουν συμβεί πέρυσι και φέτος, έχοντας γνώση και τις πάμπολλες διαμαρτυρίες των άλλων συλλόγων. Μετά τα περσινά γεγονότα της σφαγιαστικής διαιτησίας του Στυλιαρά στο παιχνίδι με τη Ναύπακτο που καθόρισε τον Πρωταθλητή 2016 και την αποχώρησή μας από το πρωτάθλημα με έντονες διαμαρτυρίες συνεχίζετε με τις ενέργειές σας να αποδεικνύετε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, και ότι είστε ανίκανοι να διοικήσετε τον χώρο αυτό, οδηγώντας το Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο στην πλήρη διάλυση.

Δεν έχετε την ευαισθησία ούτε καν να απαντήσετε στα όσα σκάνδαλα σας καταμαρτυρούν ακόμη και στενοί σας συνεργάτες.

Από την πλευρά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με μεγαλύτερο σθένος για αυτά που πιστεύω για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και με τους φίλους μου και συνεργάτες μου κάποια στιγμή θα δικαιωθούμε.

Νίκος Χολέβας