Τη συντριβή με 5-0 μέσα στο Κανόνι γνώρισε η ομάδα Νέων της Κέρκυρας απ’ την αντίστοιχη του Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της SuperLeague.

Oι Φαίακες κατάφεραν να κρατηθούν στο παιχνίδι μόνο έως το 54’, όσο το σκορ παρέμενε στα επίπεδα του 0-1, χάρις στο γκολ του Πριόνα στο 33’ (μετά από φάουλ και σύγχυση διαρκείας στα καρέ του Λαδά). Μετά, ωστόσο, το 0-2, δια ποδός του ιδίου (πάλι από φάουλ, ασταθή αντίδραση του Λαδά και αμυντική αδράνεια), ήρθε η… κατάρρευση!

Ίχνος κουράγιων, κούραση κυρίως πνευματική, παράδοση στη… μοίρα και, τελικώς, μια μεγαλοπρεπής… ταληρούμπα, που ολοκληρώθηκε απ’ τα γκολ των Νταλακούρα (60’, απευθείας εκτέλεση φάουλ – τρίτο γκολ από στημένο, στη γωνία του Λαδά, που… έχει υπάρξει και καλύτερα), Γιαννιώτη (72’) και Γεωργούση (89’).

Όπως, φυσικά, εξυπακούεται, κριτική το παιχνίδι δε «σηκώνει». Σκεφθείτε απλά ότι, ακόμη και στο πρώτο, πιο ανταγωνιστικό της ημίχρονο, η Κέρκυρα, επί της ουσίας, δεν απείλησε. Κρίμα, γιατί φέτος, έως και τις αρχές του χρόνου, σε αγωνιστικό επίπεδο έγινε αξιόλογη δουλειά. Βγήκαν, όμως, «θέματα». Πολλά και διάφορα – για να αναλυθούν στο περιορισμένο χώρο ενός ρεπορτάζ αγώνα. Ένα κρατήστε μόνο: αποδείχτηκε εκ νέου ότι με «θα», «εγώ» και «μπλα, μπλα, μπλα», αβγά δε βάφτηκαν ποτέ. Και… έναν, μόλις, πάνω απ’ τον ουραγό Λεβαδειακό (που μετρά και δύο ματς λιγότερα), για μια ομάδα δίχως κουράγια στο ντεπόζιτο!

Τον αγώνα «σφύριξε» ο εξ Ηπείρου, Κ. Νέος (Πάνος, Χαρίσης). Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν με δέκα, λόγω αποβολής των Παναγιωτίδη (65’, απευθείας κόκκινη για κράτημα στον Βλάχο που έφευγε) και Ματσοβίλα (74’, δεύτερη κίτρινη).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Κ. Χριστοφοράκης): Λαδάς, Τρεπεκλής, Γραμμένος, Ματσοβίλα, Κυζιρίδης, Βασιλάκης, Βλάχος, Ζαϊμι, Κουλούρης, Μίσκου, Γκερέκος. Έπαιξαν και οι: Γεωργόπουλος, Τσιριγώτης, Τζατζανάς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γεώργιος Ταράσης):Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Παρράς, Μιχάι, Μαλής, Τσιγγάρας, Παναγιωτίδης, Νταλακούρας, Μπελεβώνης, Γιαννιώτης, Γκασούκας. Έπαιξαν και οι: Καββαδίας, Γεωργούσης.

Αρχική σελίδα