Με της αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο 4 Μαρτίου το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΑ.

Θεωρητικά εύκολο έργο έχουν οι τρείς από της τέσσερις ομάδες της πρώτης «τετράδας». ΑΕ Μεσολογγίου, Φλόγα και Παναμβρακικός αναμένεται εύκολα να πάρουν τους τρείς βαθμούς της νίκης, απέναντι στις κατώτερες ομάδες του Αμφίλοχου, της Αναγέννησης Θέρμου και του ΑΟ Χάλκειας αντίστοιχα.

Όσο αφορά τον Ναυπακτιακό σίγουρα η αποστολή της ομάδας του Περικλή Παπαποστόλου θεωρείται δύσκολη απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του ‘Ομηρου Νεοχωρίου.

Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής ξεχωρίζει το «ντέρμπι» των ομάδων που θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία δίχως αγώνες μπαράζ. Νέος Θέρμιος Απόλλων εναντίων Απόλλων Δοκιμίου, και ο νικητής θα αυξήσει της πιθανότητες εύκολης συνέχειας.

Γερή κόντρα θα υπάρχει στο Αντίρριο , ανάμεσα στο γηπεδούχο Ατρόμητο , και την Θύελλα Παραβόλας, δυο ισοδύναμων ομάδων της κατηγορίας , που έχουν στόχο  οι γηπεδούχοι να βρεθούν όσο ποιο ψηλά γίνεται, και οι φιλοξενούμενοι να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία.

Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής, η ΑΕ Βάλτου θα έχει θεωρητικά ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον ουραγό Άρη Αιτωλικού, ενώ η αναμέτρηση στο Αγγελόκαστρο, ανάμεσα στον γηπεδούχο Αχελώο και τον Αμβρακικό Λουτρού, θεωρείται ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο την νίκη.

 

Αναλυτικά οι αγώνες της 25ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΝΑΥΠΑΚΤ. ΑΣΤΕΡΑΣ

Ν.ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΑΕ ΒΑΛΤΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛ/ΣΤΡΟΥ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ