Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Παναιτωλικός, ο οποίος κέρδισε τη Λάρισα με 1-0 στο πλαίσιο της εξ αναβολής, 10ης αγωνιστικής της Super League U17.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν απο μια μεγάλη ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, όταν μετά απο κόρνερ του Τσιάντη και κεφαλιά του Βασιλάκη, οι αμυντικοί των “βυσσινί” απομάκρυναν τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 32′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαλγκανόπουλου, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι “Αγρινιώτες” ήταν πιο αποτελεσματικοί και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Στο 57‘ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κοτρότσου απο τον Μαλούσι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πατίλας, ο οποίος είδε τη μπάλα να σταματάει στο αριστερο δοκάρι και τον Σουλούκο να απομακρύνει στη συνέχεια. Παρόλα αυτά ο ίδιος ποδοσφαιριστής γλύτωσε τον Παναιτωλικό. Τρια λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′, ο Κοτρότσος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πατίλας με ωραίο γυριστό σουτ απο το ύψος του πέναλτι πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας του.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της U17 της ΛάρισαςΣουλούκος, Πλατάνας, Μαλάκος (76′ Μίζα), Φουρκιώτης, Μαλούσι, Τόπης, Γκαλγκανόπουλος (70′ Σδόγγος), Καμπέρης (61′ Βάνης) , Μορφάκης, Πινακάς (75′ Πατσιούρας), Καλύβας (61′ Κατσαρρός-Βέρος).

Η σύνθεση της U17 του ΠαναιτωλικούΤσιαντής, Πατίλας (90′ Μπινιάρος), Κοτρότσος (88′ Ζότα), Καββαδίας, Αλ Ομπισάτ (71′ Μπακαδήμας), Βασιλάκας (78′ Παναγιωτίδης).