Στην Α΄κατηγορία του νομού μας θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της η Θύελλα Αγίου Ανδρέα, μετά την σημερινή νίκη της επί του ΠΑΟ Αγρινίου με 3-2 στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στην  ομάδα της Μακρυνείας γνώριζαν καλά πως κρατούσαν οι ίδιοι την τύχη στα χέρια τους και κατάφεραν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, και φυσικά να πετύχουν τον στόχο τους, χωρίς να τους απασχολεί τι γίνονταν στις άλλες αναμετρήσεις του ομίλου.

Από την άλλη μεριά ο ΠΑΟ Αγρινίου δεν είχε ουσιαστικό κίνητρο στον αγώνα, καθώς έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, δέχθηκε από πολύ νωρίς γκολ , προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως να τα καταφέρει.

...

Όσο αφορά στον αγωνιστικό χώρο η Θύελλα πήρε από την αρχή τα ηνία του ματς, και προηγήθηκε με γκολ…. από τα αποδυτήρια. Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Τσάμης κέρδισε πέναλτι, που χτύπησε εύστοχα ο Τασούλης ανοίγοντας το σκορ. Στο 25΄ο Μέρδης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με τον ΠΑΟ Αγρινίου να μειώνει το σκορ στο 40΄με τον Μακρή.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν και πάλι δυνατά και πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 71΄με τον Τασούλη. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ, στο 85΄με τον Πριτσούλη διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιωτόπουλος με βοηθούς τους Κουτρομάνο και Δημονίτσα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Θύελλα Αγίου Ανδρέα (Θανάσης Πρεβέντζας)

Τσιάκαλος, Αγγελής(75΄Λιάπης), Ευαγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Νταραντούμης, Λίλας, Λάμπος, Τσοπανάς, Τασούλης, Τσάμης(61΄Ζήσης), Μέρδης (70΄Ζαπαντιώτης)

ΠΑΟ Αγρινίου (Βασίλης Βασιλόπουλος)

Αγγελόπουλος(70′ Βασιλείου), Πριτσούλης, Ζαφείρης, Καλογεράκης, Καράτσαλος, Θ. Παπαθανάσης, Στεφανίδης, Γκουρνέλος, Δ. Παπαθανάσης, Κρανιάς, Μακρής (70΄Υφαντής)