Πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση των ομάδων πριν το κρίσιμο Δ.Σ. όπου θα ψηφιστεί η αναδιάρθωση και ανακατανομή των εσόδων για του χρόνου στην Λίγκα. Σε πρώτη φάση αποφασίστηκε να μην υπάρξει και τρίτη άτυπη συνάντηση, που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το gazzetta είχε προγραμματιστεί, οπότε θα πάμε απευθείας στο Δ.Σ. της 23ης Μαρτίου και την ψηφοφορία εκεί.

Οι Αστέρας Τρίπολης και Πανιώνιος με εξουσιοδότηση προς τον κ. Γκαγκάτση (σ.σ. δεν ήταν παρόντες) έδειξαν να συμφωνούν με την συνολική πρόταση της Λίγκας.

Οι Παναιτωλικός, Λεβαδειακός και ΑΕΛ δεν είναι σύμφωνοι για την μείωση των ομάδων από 16 σε 14. Ωστόσο προς συμφωνία συγκλίνουν οι ΠΑΕ ως προς το οικονομικό σκέλος και την ανακατανομή των χρημάτων. Από το νέο… status οι μικρομεσαίες ομάδες θα είναι έστω ελαφρώς κερδισμένες.

Συζητήθηκαν διάφορα μπόνους και άλλες προτάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Να παίρνουν μπόνους ο 5ος και ο 6ος, η ομάδα με την πιο καλή επίθεση και αυτή με τις λίγες κάρτες. Επίσης ως προς το μπόνους νίκης τα χρήματα από 11.000 έχει προταθεί να πάνε στις 14.000. Σε αυτήν την φάση φαίνεται να προκύπτει και σύγκλιση απόψεων και ως προς την εμπορικότητα των 4 μεγάλων για συνολικό ποσοστό 13% (σ.σ. θα το μοιράζονται οι τέσσερις).

Βέβαια Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός από την στιγμή που θα έχουν πιο πολλά έσοδα οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα παίρνουν κάποια χρήματα πιο κάτω.