Στην συνέντευξη τύπου μετά τον τελικό στην αρχή μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Παναγιώτης Παπαχρήστος και αναφέρθηκε ότι ο σημερινός τελικός αγώνας ήταν  αφιερωμένος στα άτομα με αναπηρίες και παιδιά από το ειδικό νηπιαγωγείο – δημοτικό σχολείο Αγρινίου ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑΔΗ.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τα ΜΜΕ για την παρουσία στην αίθουσα. Έδωσε συγχαρητήρια στις δυο ομάδες, τους ποδοσφαιριστές , και τους φιλάθλους.

20170315_201937

Στην συνέχεια η υπεύθυνη του σχολείου ευχαρίστησε για την πρόσκληση της ΕΠΣΝΑ, θεώρησε μοναδική εμπειρία για τα παιδιά ,η είσοδος στο γήπεδο με τους ποδοσφαισριστές και ελπίζει να συνεχιστούν παρόμοιες ενέργειες, και στο τέλος  αναφέρθηκε ότι οι γονείς δίνουν μεγάλο αγώνα για τα παιδιά τους .

Ακολούθησαν οι δηλώσεις προπονητών και των αρχηγών ομάδων:

Ο προπονητής της Φλόγας Βαλάντης Ζώης έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΜ για την κατάκτηση του κυπέλλου, καθώς και στην ομάδα του που έφτασε στον τελικό. Θεώρησε ότι έγινε καλό παιχνίδι, η Φλόγα ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα είχε της ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο δίχως να καταφέρει να πετύχει γκολ. Για το β΄ημίχρονο η Φλόγα σε στιγμές αδράνειας δέχθηκε τα γκολ, δίχως να μπορέσει να αντιδράσει.

Ο αρχηγός της Φλόγας Γιώργος Καντάνης έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΜ για την κατάκτηση του Κυπέλλου, και στους συμπαίκτες του για την συμμετοχή στον τελικό. Όσο αφορά την ομάδα του είπε ότι στο πρώτο ημίχρονο αγωνίσθηκε πολύ καλά  δίχως να μπορεί να πετύχει κάποιο γκολ. Στην επανάληψη όμως ο αγώνας κρίθηκε στα γρήγορα γκολ που δέχθηκαν. Αναφέρθηκε ότι υπάρχει πίκρα για την ήττα αλλά πλέον ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και θέλει εκδίκηση για την σημερινή ήττα στους αγώνες πλει-οφ

Ο προπονητής της ΑΕΜ Χρήστος Ζαρκαβέλης ευχαρίστησε την ΕΠΣΝΑ για την χαρά που έδωσε στην ομάδα του να αγωνισθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Όσο αφορά τον αγώνα συμφώνησε με τον συνάδελφο του προπονητή για της δυο όψεις του τελικού, και θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα, και ότι  κρίθηκε στην δύναμη και το πάθος των παιχτών του, και ίσως το σκορ μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις. Επίσης έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες του που τον έκαναν περήφανο με την κατάκτηση του κυπέλλου, τους φιλάθλους της ΑΕΜ, καθώς και την διοίκηση της ομάδας, και κατέληξε ότι ο βασικός  στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Γ΄ Εθνική.

Στο τέλος μίλησε και ο αρχηγός της ΑΕΜ Παναγιώτης  Δενδρινός  ο οποίος ευχαρίστησε της ΕΠΣΝΑ για την απίστευτη όπως χαρακτήρισε διοργάνωση ,  την διοίκηση του Παναιτωλικού για την παραχώρηση του «απίστευτου γηπέδου» όπως ομολόγησε  καθώς, και τον κόσμο της ομάδας που ήρθε στο Αγρίνιο και βοήθησε με την παρουσία του.