Το πρώτο από τα δυο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του έδωσε το Σάββατο το απόγευμα η Φλόγα Παλαιομάνινας στο γήπεδο Καραπαπά.

Αντιμετώπισε τον Νέο Θέρμιο Απόλλωνα και επικράτησε  με σκορ 4-0 απέναντι στον πολύ καλό Νέο Θέρμιο, ο οποίος προσπάθησε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρίες αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια

Φλόγα -θερμο 1

Από την άλλη μεριά η ομάδα του Γιώργου Γιάκου ήταν καλύτερη  κυρίως στο β΄ημίχρονο, πέτυχε άλλα τρία γκολ και έφτασε δίκαια στην νίκη. Με την νίκη αυτή η Φλόγα εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο  την ήττα του Παναμβρακικού στο Μεσολόγγι μειώνοντας την διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας σε 10 βαθμούς.

Ο Θέρμιος Απόλλωνας με τους 38 βαθμούς παρέμεινε στην κατηγορία δίχως να βρεθεί στα πλέι-άουτ από την στιγμή που ο Απόλλων Δοκιμίου και ο ΑΟ Χάλκειας γνώρισαν την ήττα….

Άρα μετά το τέλος του αγώνα  οι παίχτες της Φλόγας πανηγύρισαν για την νίκη, αλλά  και του Θέρμιου Απόλλωνα πανηγύρισαν για την παραμονή στην κατηγορία!!!

Τα γκολ του αγώνα

7΄1-0 Απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής από τον Νάκο η μπάλα στην αριστερή γωνία του Κούντρα

54΄2-0 Μετά από μπαλιά του Ξευγένη, ο Νάκος με σουτ διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του

58΄ 3-0 Πέναλτι για την Φλόγα μετά την ανατροπή του Ξευγένη από τον Κόκκοτο. Εκτελεστής ο Χαράλαμπος Νάκος τριπλασιάζοντας τα γκολ για την ομάδα του

50΄4-0 Μετά από μπαλιά του Καντάνη ο Πιστιόλης με σουτ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

Φλόγα θερμο 4

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκιάφης με βοηθούς τους Κωσταρά και Κακατσίδη

Οι συνθέσεις  των δυο ομάδων

Φλόγα (Γεώργιος Γιάκος)

Κατερινόπουλος, Νταλαπέρας, Παναγιωτόπουλος Π., Ψηφής, Λίτσος, Καντάνης, Κακούρης, Ντζιμάνης(66΄Στριμμένος), Ξευγένης(69΄Σ. Νούλας), Νάκος(76΄Πιστιόλης), Σαμψώνας

 

Νέος Θέρμιος Απόλλων (Θανάσης Πρεβέντζας)

Κούντρας, Γρηγοράκης, Μαραγιάννης(81΄Παππάς), Κόκκοτος, Προβίδας, Νικολόπουλος(71΄Μπέσσας), Φάτσαλης(76΄Τσελεπής), Καλοκαίρης, Καρβελάς, Μπαρδάκης, Στεργίου.