Αυτό το πάρτυ δεν μπορούσε να χαλάσει!! Σε καμία περίπτωση… Όλοι – και όλα -έδειχναν έτοιμοι να πανηγυρίσουν την άνοδο της ομάδας στην Α΄κατηγορία του νομού μας. Και το όνειρο πήρε σάρκα και οστά με το πλέον εμφατικό και πανηγυρικό τρόπο.

ματαραγκα 3

Η ομάδα της Μακρυνείας ο Αράκυνθος Ματαράγκας θα αγωνίζεται στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο στην Α΄κατηγορία του νομού μας σε ένα επιστέγασμα μιας χρονιάς που βρήκε την ιστορική ομάδα να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και να αποτελεί  δικαιότατα την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.

Μετά το σημερινό 0-0 στο γήπεδο Δοκιμίου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Καλυβίων ο Αράκυνθος ( σε συνδυασμό με την νίκη επί του Αλυζιακού Μύτικα) έφτασε τους 4 βαθμούς και γίνεται η πρώτη ομάδα που από την διαδικασία των μπαράζ  που θα βρίσκεται στην Α΄κατηγορία.

ματαραγκα 1

Στιγμές μοναδικές, στιγμές ανεπανάληπτες στο γήπεδο του Δοκιμίου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Χαρές και πανηγύρια από ποδοσφαιριστές- φιλάθλους -διοίκηση και τεχνική ηγεσία για τον Αράκυνθο σε ένα απόγευμα που ίσως περάσουν ολόκληρα χρόνια για να ξεχαστεί….

(ΦΩΤΟ: Γιώργος Πανταζόπουλος)