Ενας… αλλά Κούσας. Ο 35χρονος στόπερ έφτασε τις 200 συμμετοχές στην πρώτη τη τάξει κατηγορία και σε ισάριθμες με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Ο εν λόγω κεντρικός αμυντικός μετρά 130 αγώνες με την ομάδα του Αγρινίου, 23 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, 7 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και 40 με τον Αρη). Κατά σύμπτωση έφτασε ταυτόχρονα και τους ίδιο αριθμό παιχνιδιών με τα «καναρίνια», αφού έχει και 70 παιχνίδια στη Φούμπολ Λιγκ.

Ο Κούσας έχει αγωνιστεί και στα 28 παιχνίδια πρωταθλήματος ως βασικός και δεν έχει γίνει αλλαγή (2520 λεπτά). Είναι ο μοναδικός που δεν αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, από τους… βιονικούς της κατηγορίας. Στην ίδια λίστα είναι ο συμπαίκτης του Δημήτρης Κυριακίδης και οι επίσης κίπερ Αντρέι Γκορμπούνοφ (Ατρόμητος) και Ζίφκο Ζίφκοβιτς (Ξάνθη). Σε όλα τα παιχνίδια έχει παίξει και ο μέσος του Πανιωνίου Παναγιώτης Κόρμπος, με την διαφορά πως έχει γίνει σε δύο αλλαγή.

Ο Κούσας παίζει έξι συναπτά χρόνια στον Παναιτωλικό, έχει σημειώσει 11 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας του στα σαλόνια.