Xωρίς άγχος θα αγωνιστεί ο Παναιτωλικός στο κυριακάτικο (23/4) ματς του Καυτανζογλείου ενάντια στον Ηρακλή, μια και δεν υπάρχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο για την ομάδα του Μάκη Χάβου.

Όπως την προηγούμενη  αγωνιστική με την Βέροια έτσι και στο Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή η ομάδα του Παναιτωλικού θα αγωνισθεί για την ιστορία της, με στόχο φυσικά όπως δήλωσε και ο Παπάζογλου το θετικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός των Αγρινιωτών, βέβαια, καλείται να κάνει αλχημείες σε ό,τι αφορά τη γραμμή κρούσης, καθώς μετά τη σαββατιάτικη (22/4) προπόνηση επιβεβαιώθηκε η απουσία του τραυματία Παπαδόπουλου κι ενώ είχε τεθεί ήδη νοκ άουτ και ο Μαρκόβσκι.

Απόντες είναι ακόμα ο επίσης τραυματίας Παπουτσογιαννόπουλος, οι τιμωρημένοι Ροντρίγκες και Μάρκος Πάουλο, αλλά και ο Μάκος.

Αναλυτικά, η 20άδα για τον αγώνα της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας: Κουτρομάνος, Μαλής, Κούσας, Μπράβο, Μουνιός, Ρόσα, Κλέσιο, Παπάζογλου, Ρέι, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Βακράκος, Γιαννιώτης, Λόπες, Καβουσάκης, Χαντάκιας, Μιχάι, Κυριακίδης, Βασιλούδης.