Τα κατάφερε. Έστω και στις καθυστερήσεις!!!

Ο Απόλλων Δοκιμίου παρέμεινε στην Α΄κατηγορία με γκολ στις καθυστερήσεις από την “χρυσή”αλλαγή του Θόδωρου Λαυράνο τον Σ. Λύρο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο 10 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με κεφαλιά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και συνάμα έδωσε το σύνθημα των πανηγυρισμών των παιχτών του Απόλλωνα για την πολυπόθητη παραμονή στην κατηγορία.

Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Δυο ισοδύναμες ομάδες προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στην κατηγορία έστω και στις …καθυστερήσεις. Κάτι το οποίο κατάφεραν οι παίχτες του Απόλλωνα που συνολικά με 3 ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισαν την παραμονή στην Α΄κατηγορία!!

Τα γκολ του αγώνα

53΄1-0 Ατομική προσπάθεια από τον Κώστα Κοκώνη από τα αριστερά, έκανε την συρτή σέντρα και ο Κοτρότσος με προβολή ανοίγει το σκορ

62΄1-1 Ο Δημαράς με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφαρίζει…

20170506_165953

76΄ 1-2 Λάθος από την αμυντική γραμμή του Απόλλωνα και ο Κάκκος με σουτ δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους

91΄2-2 Μετά από σέντρα του Φ. Κορομηλά ο Λύρος με κεφαλιά διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα .

 

20170506_165821

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ντζάνης με βοηθούς τους Καλαμπόκη και Βαλλιάνο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαυράνος)

Ανδριόπουλος, Τσακανίκας Ι., Μανουσάκης, Γαρούφης, Δαλαγιώργος, Κοκώνης Ε., Καρτσακλής(81΄Λύρος), Κορομηλάς Φ., Τσακανίκας Ν.(94΄ Κορομηλάς Χρ), Κοτρότσος(72΄Γιαννακάς), Κοκώνης Κ.

ΑΟ Χάλκειας (Καλαβρυζιώτης Α.)

Γκιάτα , Κυρίτσης(71΄Μυλωνάς),, Διαμαντόπουλος(60΄Κάκκος), Μπίμπας, Καλαβριζιώτης Α., Ευθυμιόπουλος, Ψυχογιός, Δαβάνης(56΄Δημαράς), Κάπο, Γιαβρούτας, Αλμπάνης

 

20170506_172754