Στους εξ΄αναβολής αγώνες για το πρωτάθλημα υποδομών της Σούπερ Λίγκα η Κ17 του Παναιτωλικού ηττήθηκε με 3-0 από την  αντίστοιχη του ΠΑΟΚ σε αγώνα που έγινε το Σάββατο το πρωί στο Εμιλέον.

Επίσης η Κ20 του Παναιτωλικού νίκησε με 3-2 την αντίστοιχη του Πανιωνίου σε αγώνα που έγινε το Σάββατο το μεσημέρι στο Εμιλέον.

Αναλυτικά

Η ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού νίκησε με 3-2 την αντίστοιχη του Πανιώνιου σε αγώνα που έγινε στο Emileon. Προηγήθηκε στο 17′ με πλασέ του Βακράκου (φωτο). Στο 25′ ο Νταλακούρας με σουτ έκανε το 2-0 και ο Βακράκος με σουτ αύξησε τη διαφορά στο 63′. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο. Αγωνίστηκαν οι: Κουσιάδης, Πριόνας, Παρράς, Μιχάι, Μαλής, Τσιγγάρας, Παναγιωτίδης, Νταλακούρας (81′ Χριστογιάννης), Γιαννιώτης (77′ Καββαδίας), Γκασούκας (65′ Γεωργούσης), Βακράκος.

Η ομάδα Κ17 γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ. Αγωνίστηκαν οι: Καλαντζής, Ντόβας (62’ Ζότα), Κοτοφώλης, Μελιάδης, Μπακαδήμας (46’ Σκόνδρας), Πατίλας, Τσιαντής (75’ Παναγιωτίδης), Κοτρώτσος (80’ Χοχτούλας), Λιάβας, Καββαδίας, Πανταζής (46’ Θώδης).