Τέλος καλό , όλα καλά.

Ο Απόλλωνας παρέμεινε στην Α΄κατηγορία μετά την ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ, και οι άνθρωποι  της ομάδας έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Θεόδωρος Λαυράνος αισθάνθηκε δικαιωμένος για την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του και στους 3 αγώνες των πλέι-άουτ.

Σε δηλώσεις του στο Agriniogoal.gr  μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν την φετινή δύσκολη χρονιά την προσπάθεια που έκανε η ομάδα, τονίζοντας ότι η δίκαια ο Απόλλωνας παρέμεινε στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ήταν ένας τελικός για τον Απόλλωνα, η ομάδα μου ήταν καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Προηγήθηκε στο σκορ, αλλά  ο αντίπαλος χωρίς να δημιουργήσει της ευκαιρίες, εκμεταλευόμενος στιγμές αδράνειας της άμυνας του Απόλλωνα πέτυχε δυο γκολ!!

Υπήρχε άγχος στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης , αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Οι κόποι μας δικαιώθηκαν, ο Απόλλωνας παρέμεινε στην κατηγορία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω  όλους τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα, και ειδικότερα οι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν μέχρι το τέλος στην ομάδα.

Επίσης  ευχαριστώ και την διοίκηση που βρέθηκε κοντά στην ομάδα μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος, καθώς και τους φιλάθλους που στήριξαν της προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

20170506_170035

Για το αν ο Απόλλωνας παρέμεινε δίκαια στην κατηγορία τόνισε:

Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος και στα 3 παιχνίδια αλλά λόγω συγκυριών δεν πανηγύριζε την νίκη. Ο ΑΟ Χάλκειας ήταν μια δυνατή ομάδα και με αρκετή τύχη κατάφερνε να μην γνωρίζει την ήττα.

Και στο τέλος ανέφερε :  Ο Απόλλωνας έκανε χαρούμενους ….αρκετούς φιλάθλους με την παραμονή του στην κατηγορία.