Τελευταία ημέρα προπόνησης είναι η σημερινή (17 /5) για τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, οι οποίοι πλέον είναι ελεύθεροι για της καλοκαιρινές τους διακοπές..

Πάντως αυτοί που δεν θα έχουν αμέσως την ευκαιρία να ξεκουραστούν, θα είναι οι διοικούντες στο σύλλογο, καθώς υπάρχουν σε εκκρεμότητα τα θέματα ανανεώσεων συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που λήγουν στο τέλος του Ιουνίου.

Πέρα από της περιπτώσεις των Μάκου και Μουνιός οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα του Παναιτωλικού, την διοίκηση και το τεχνικό τιμ απασχολούν οι Κούσας, Κουτρομάνος, Παπάζογλου με τους οποίους δεν έχει επέλθει ακόμη συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους με την ΠΑΕ.

Παράλληλα οι υπεύθυνοι του Παναιτωλικού ασχολούνται και με αρκετούς μεταγραφικούς στόχους , αφού καλούνται να καλύψουν τα κενά παιχτών οι οποίοι αποχώρησαν κατά της διάρκεια της περιόδου.

Να σημειώσουμε τέλος ότι η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών και του προπονητή Μάκη Χάβου για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της καινούριας περιόδου θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στις 26 Ιουνίου (αναμένεται η οριστική ανακοίνωση από την ΠΑΕ).