Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δημοπράτησης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟY». Το έργο, προϋπολογισμού 700.000 ευρώ με ΦΠΑ, προβλέπει την ανακαίνιση των αποδυτηρίων  που βρίσκονται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου συνολικής επιφάνειας περίπου 200 m2.  Στον αγωνιστικό χώρο  θα τοποθετηθεί νέος τεχνητός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς. Στο νότιο τμήμα του γηπέδου θα κατασκευασθεί νέα περίφραξη ενώ εσωτερικά του γηπέδου, και ειδικότερα στο βόρειο και δυτικό τμήμα, θα κατασκευασθεί περίφραξη μέσου ύψους 1,60 m.

Ακόμη προβλέπεται η κατασκευή ψευδοροφής ενώ θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες εργασίες στον χώρο των αποδυτηρίων και  θα εγκατασταθούν πυλώνες  φωτισμού στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου  Γιώργος Παπαναστασίου αναφερόμενος στη σημασία του έργου τόνισε: «Με την ανακατασκευή του Γηπέδου του Αγίου Κωνσταντίνου αποδεικνύουμε ότι η δημιουργία υποδομών για τον αθλητισμό της νεολαίας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. Εγώ και οι συνεργάτες μου δουλεύουμε αθόρυβα, με στόχευση  και πρόγραμμα. Στις όποιες προκλήσεις απαντάμε με έργα. Και προειδοποιούμε. Δεν θα αφήσουμε κανέναν πόρο να χαθεί από την πόλη. Δεν θα επιτρέψουμε να στερηθεί το Αγρίνιο όλα αυτά που δικαιούται.

Η ανακατασκευή του Γηπέδου του Αγίου Κωνσταντίνου υπήρξε προεκλογική μας δέσμευση. Η αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του έργου ξεκίνησε. Οι Αγρινιώτες θα μπορούν να χαρούν ένα σύγχρονο, υψηλών προδιαγραφών, κυρίως όμως λειτουργικό γήπεδο. Και όλα αυτά αποκλειστικά και μόνο με χρήματα του Δήμου Αγρινίου».