Καμιά εξέλιξη δεν υπήρξε στα μεταγραφικά θέματα του Παναιτωλικού, παρά το γεγονός ότι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η δραστηριότητα των ανθρώπων της ομάδας για την ενίσχυσή της.

Δραστηριότητα που εκφράζεται στις καθημερινές επαφές που έχουν οι διοικούντες στην ΠΑΕ με μάνατζερ και ποδοσφαιριστές. Το γεγονός πάντως ότι ακόμα ο Παναιτωλικός δεν έχει κάνει  «σεφτέ» στο μεταγραφικό παζάρι  δεν δημιουργεί ανησυχίες στους φίλους της ομάδας που γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Παναιτωλικός  θα ενισχυθεί σε θέσεις που «πονάει».

Πάντως στα γραφεία της ΠΑΕ έρχονται καθημερινά προτάσεις από διάφορους μάνατζερ , για ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, όμως στην ουσία δεν υπάρχει κάτι το ενδιαφέρον.

Αξίζει να αναφερθεί ότι έχουν ανανεώσει και επίσημα τα συμβόλαια τους οι Κυριακίδης και Πάουλο, ενώ παρελθόν αποτελούν οι Μάκος και Μουνιός, καθώς και ο Κούσας.

Όσο αφορά τα υπόλοιπα συμβόλαια παιχτών που τελειώνουν στο τέλος Ιουνίου (Παπάζογλου, Καβουσάκης, Κολοβούρης, Κουτρομάνος , Παπαδόπουλος), δεν υπάρχει κάτι επίσημο εντούτοις θεωρείται πολύ δύσκολο να ανανεωθούν…