Ο προπονητής του ΑΟ Αγρινίου Χρήστος Μυριούνης ευχαρίστησε μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τους συνεργάτες του που τον βοήθησαν στην φετινή πορεία της ομάδας.

Ποιο αναλυτικά η ανάρτηση του Χρήστου Μυριούνη:

Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τώρα που ηρεμήσαμε λίγες μέρες μετά το τέλος της σεζόν για τον ΑΟ Αγρίνιου τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και με βοήθησαν όλη αυτή τη δύσκολη,συναρπαστική αλλά επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μας!!!

Ξεκινώ με τον Mourtziapis Thanasis τον εργοφυσιολογο μας που έχω τη τύχη και την τιμή να συνεργάζομαι μαζί με αυτόν τον εξαίρετο επιστήμονα αυτά τα δύο χρόνια που είμαι στο Αγρίνιο!!”Δάσκαλε” έχεις τεράστιο μερίδιο επιτυχίας σε όλη αυτή την υπέροχη πορεία της ομάδας μου μέσα στο παρκέ αυτά τα δύο χρόνια….ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για όλα!!!

Συνεχίζω με τον βοηθό μου (συνεργάτη μου πιο σωστά) Xristos Stavropoulos… Τώρα τι να πω για εσένα?Ήσουν η ήρεμη δύναμη δίπλα μου,ανεχτηκες και θα συνεχίζεις να ανεχεσαι βεβαια όλη τη τρέλα μου και την ιδιορρυθμία μου,με ηρεμουσες όταν χρειαζόταν, η βοήθεια σου στις προπονήσεις και στα παιχνίδια ΤΕΡΆΣΤΙΑ…Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο συνεργάτη από εσένα δίπλα μου!!!ΕΙΣΑΙ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ Crhis!!!

Θεοδωρος Καββαδιας…Ο γενικός αρχηγός μου…Ο πιο σύγχρονος μπασκετικός Αγρινιώτης 😜…Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Τέο για όλα και για τη φιλία σου…και συγχώρεσε με για τα 2-3 μπινελικια μέσα στη χρονιά… Ξέρεις εσύ ότι… Έφταιγες😂

ΓΡΗΓΌΡΗΣ ΣΕΡΈΤΗΣ…Ο έφορος μας και ο πιο μπασκετικός Αγρινιώτης όλων των εποχών… Η ψυχή του ΑΟ!!!Δεν έχεις facebook αλλά πρέπει να σε ευχαριστήσω για τη στήριξη σου αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στη ομάδα!!!Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ άρχοντα!!

Πολλά ευχαριστώ σε έναν υπέροχο άνθρωπο τον φυσιοθεραπευτή μας τον Κώστας Καλαντζής… Κώστα μου σε ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για όλα αυτά που έχεις κάνει για την ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια!!!

Να ευχαριστήσω τους γιατρούς μας τον Ορθοπαιδικό μας Ioulianos Rossis και τον Παθολόγο μας Λευτέρης Αραχωβίτης για τη πολύτιμη βοήθεια τους!!!

Και τέλος να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου της ομάδας μας τον Pantelis Hagistilianos για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και για την πολύτιμη βοήθεια του στα της προβολής του ΑΟ Αγρίνιου!!!Σε Ευχαριστώ φίλε!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ 💪ΑΟΑ 🏀