Στην Α΄ κατηγορία του νομού μας για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνίζεται η Θύελλα Αγίου Ανδρέα και δίνει την δυνατότητα στους διοικούντες να ξεκινήσουν της διαδικασίες ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμοι για να ανταποκριθεί στις δυσκολίες της κατηγορίας.

Μετά από την συνάντηση που είχε το Δ. Σ. της ομάδας με τον προπονητή Βαγγέλη Κοτρότσο αποφασίστηκε να επισπεύσουν της διαδικασίες, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με της προσθαφαιρέσεις, που θα γίνουν στο ρόστερ της ομάδας, ώστε να φανεί, το πώς θα παρουσιαστεί η Θύελλα, στην καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από το περσινό ρόστερ θα παραμείνουν στην Θύελλα οχτώ ποδοσφαιριστές που θα κληθούν από τον Ιούλιο να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους. Όσο αφορά της μεταγραφές αποφασίστηκε η ενίσχυση της ομάδας με 6-8 έμπειρους ποδοσφαιριστές για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες της κατηγορίας. Επίσης το ρόστερ θα πλαισιωθεί και από νεαρούς ποδοσφαιριστές .

Όσο αφορά το γήπεδο της Θύελλας της επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η τοποθέτηση χλοοτάπητα. Φυσικά δεν θα είναι έτοιμο για της αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και η διοίκηση αναμένεται να δηλώσει ως έδρα τα γήπεδα Γαβαλούς και Παπαδατών.