Ο τεχνικός διευθυντής της Θύελλας Πατρών με καταγωγή από την Αιτ/νία Αντώνης Ζήκος δέχθηκε συγχαρητήρια  για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στα τμήματα υποδομής της Θύελλας, ανακαλύπτοντας συνεχώς νέα ταλέντα που θα αγωνισθούν στο μέλλον σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Δυο ποδοσφαιριστές της Θύελλας Πατρών οι Ανδρέας Αθανασακόπουλος και Δημήτρης Καλαμπόκας ,  αναμένεται να ενταχθούν στην ακαδημία του Παναθηναϊκού έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους πράσινους.

Ο Αθανασακόπουλος είναι γεννημένος το 2001, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και είναι αρκετά ταλαντούχος, διεθνής και με την Εθνική Παίδων, για αυτό και ήταν στο στόχαστρο τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Ολυμπιακού.

Ο γεννημένος το 2001 ποδοσφαιριστής  Δημήτρης Καλαμπόκας αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και πέρασε και αυτός από δοκιμαστικά στην Παιανία πείθοντας άπαντες για την ποδοσφαιρική του αξία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο τεχνικός διευθυντής της Θύελλας Πατρών άξιος και έμπειρος προπονητής ήταν αυτός που στους 4 μήνες που είχε στα χέρια του τον Δημήτρη Καλαμπόκα ανακάλυψε το μεγάλο ταλέντο του και πίστεψε στην αξία του νεαρού παίκτη. Με ένα τρόπο που μόνο αυτός ξέρει έκανε τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Καλαμποκα να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να ανοίξει τα φτερά του και από την τοπική κατηγορία με τον Ωλενιακό να πετάξει στην Σούπερ Λίγκα με την ομάδα  του Παναθηναϊκού. Συγχαρητήρια Αντώνη Ζήκο και ευχαριστούμε για τον αγώνα που έδωσες μαζί με τον ποδοσφαιριστή σου. Πάντα επιτυχίες. Ευχαριστούμε θερμά και τον κύριο Θανόπουλο».