Προβληματισμένη εμφανίζεται η Αριστέα Ρόμπολα για το νέο καταστατικό της ΕΠΟ, και θεωρεί ότι οι αντιπρόσωποι της Ένωσης αν το ψηφήσουν   θα είναι ταφόπλακα για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο….

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Αριστέας Ρόμπολας, που είναι μέλος Δ.Σ. της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας:

 

Διαβάζοντας προσεκτικά το Σχέδιο του νέου Καταστατικού της ΕΠΟ, διαπίστωσα ότι πολλές διατάξεις είναι σε βάρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου καθώς υπάρχουν και ασάφειες που εγείρουν προβληματισμό, εάν θέλουν οι συντάκτες του να διορθωθεί η κατάσταση στην λειτουργία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Εύχομαι, οι αντιπρόσωποι της Ένωσης μας που θα συμμετέχουν στις εργασίες της Γ.Σ., να το λάβουν υπόψη τους γιατί μια πιθανή υπερψήφιση του, θα ναι η ταφόπλακα της Ομοσπονδίας και των Ενώσεων.

Και μια ερώτηση σχετικά με την επερχόμενη Γ.Σ. της ΕΠΟ: Στο άρθρο 22 παρ. 1 εδάφ. δ΄ (επισυνάπτεται) αναφέρεται ότι «τα μέλη (οι ΕΠΣ) θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να συμπεριλάβουν γυναίκες ως εκπροσώπους στη Γενική Συνέλευση». Εύλογα αναρωτιέται κάποιος αν έχετε δει κ. Παπαχρήστου το συγκεκριμένο και αν θα το ψηφίζατε στο Νέο Καταστατικό ή θα συνεχίσετε να κάνετε πράξη τον αποκλεισμό ενός εκλεγμένου μέλους και μάλιστα γυναίκας παρότι η FIFA και UEFA το επιθυμούν;