Με ένα γκόλ στην αρχή του παιχνιδιού και ένα στην εκπνοή η ομάδα των Δικηγόρων του Αγρινίου νίκησε με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα των δικηγόρων της Λάρισας, το βράδυ της Παρασκευής στο ΔΑΚ Αγρινίου.
Αν και προηγήθηκε νωρίς στο σκόρ η ομάδα του Αγρινίου δυσκολεύτηκε αρκετά να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής ομάδας της Λάρισας και να παρει την νίκη.
Το σκόρ άνοιξε μόλις στο 4′ όταν ο Τσάμης απο δεξιά έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Γιουρέλης στην προσπάθειά του να διώξει με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα της ομάδος του.
Η ομάδα του Αγρινίου σε όλο το πρώτο ημίχρονο κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα και δεν μπορούσε να βρεί χώρους απέναντι στην καλά οργανωμένη αμυντικά ομάδα της Λάρισας, που με την σειρά της προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να γίνει επικίνδυνη για την εστία του Ταμανίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αγρινιώτες ανέβασαν απόδοση και δημιούργησαν καλές ευκαιρίες να καθαρίσουν το μάτς, κυρίως με τους Υφαντή και Ν.Κοτρότσο να αστοχούν απο πλεονεκτικές θέσεις.Το τελικό 2-0 πέτυχε ο Ν.Κοτρότσος στην εκπνοή του παχνιδιού, όταν εκτέλεσε ένα φάουλ στέλνοντας την μπάλα στην περιοχή,η μπάλα σκάει στο έδαφος και αιφνιδιάζει τον σταθερότατο μέχρι εκείνη την στιγμή Θώδα.
Υ.Γ. Όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος των δικηγορικών συλλόγων ειναι διάρκειας 80 λεπτών (δύο ημίχρονα 40 λεπτών)
 .

Δ.Σ. Αγρινίου: Ταμανίδης, Καμμένος(79′ Γιαννακάς), Σ.Κοτρότσος, Βασιλόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Ν.Κοτρότσος, Τσάμης(41′ Κτενάς), Υφαντής(73′ Τζωρτζόπουλος), Φλούδας, Παλασκώνης, Γκρίζης(41′ Παρετσογλου)

Δ.Σ. Λάρισας: Θώδας, Μπενής, Κατσούλης, Κουσανάς, Γιουρέλης, Μαμάκος, Τουρβάτσιος, Αντωνίου, Ζαρκαδούλας(70′ Ντέφας), Κακαράντζας, Ντούμος(54′ Δημάτσας)
https://agrinio24.com